fredag, oktober 19, 2007

Ny veske..


Foto & design : Katarina Trzaska
Uff..for et dårlig bilde..Beklager venner,men sånn blir det av og til.. Dårlig lys,vanskelig å ta bilde av ei veske som desidert er finest på en skulder.. Ja,dere forstår sikkert. :-)
Etter alle de flotte og herlige kommentarene for forrige veske så måtte jeg bare lage ei til.. Nesten likens..men litt rettere i kantene enn den andre, og litt mindre,men stadig vekk er det plass til masse stæsj...
Oh..sorry my friends about the bad quality picture,but I had so bad light and the bag was difficult to take a picture off. After so many wonderful comments for the last bag, I decided to make a new one.. :-) The bag is littlebit smaller than the other one, but its still lot of place for things.

9 kommentarer:

 1. Lekker lekker :) God helg - kos deg

  SvarSlett
 2. kjempefin veske, den var utrolig stilig. LIker sort og hvitt veldig godt, og snøkornene gir den jo et veldig tidsriktig preg. Lekker veske til vinteren :)

  god helg

  SvarSlett
 3. Kjempefin veske...igjen:)))
  Har ei veske i hodet æ, men æ ane ikke kosn æ ska sy den...æ vil jo helst få det til på første forsøk...har ikke tid t å mislykkes...hehe!

  SvarSlett
 4. Åh så fiiin, vacker vacker...

  Du kan du.

  Kramar
  katarina

  SvarSlett
 5. Å så fine vesker du lager. Ja, de er bare kjempe lekre. Og oppskriftene så deilige ut. Må nok prøves ved en annledning. Bøkene kjenner jeg desverre ikke til. Men de hørtes spennende ut. Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 6. Are you serious?! These are just getting more and more beautiful!!! I am SO impressed.

  SvarSlett
 7. Such beautiful bags you've made using the Lehnert & Landrock prints. Very creative!

  SvarSlett

K.Trzaska. Get yours at bighugelabs.com