onsdag, april 23, 2008

Lekkert med farger

Mmmm,hvor er der lekkert med farver i en bolig..Dette innlegget er litt spesielt for meg,fordi jeg hater virkelig limegrønn,tror jeg fikk for mye av Black Design for noen år siden..(kanskje er den fargen ennå i BD sortiment..). Da jeg fant denne inspirasjonen syntes jeg det så bare såå utrolig lekkert ut sammen med andre farger... Men som sagt, så tror jeg nok ikke det er noe fare for at den limegrønne fargen kommer i mitt hus, men å nyte disse bildene skal jeg i allefall..
Rå lekkert synes jeg!

7 kommentarer:

 1. Enig med deg om at dette var lekkert.
  Tror kanskje vi begynner å bli en ganske stor flokk med hvitt-interiør-elskere som er litt småsultne på fargeklatter i heimen.

  Men det skal vel noe til før vi begynner å male vegger i farger og gjør så store sprell, tror du ikke?
  =)

  Men en og annen pute og tepper og annet stæsj, i lekre fargkombinasjoner, det er vi vel ganske mange som har lyst på.

  Takk for titten. =)

  SvarSlett
 2. Hei Katarina. Ja, det var meg vet du. Er så lei den musikken jeg hører på og trenger nye tips. Liker så godt dine innlegg, helt i min bane. Fortsett som du gjør, jeg er en fast leser. Jeg og mannen min har bryllupsdag til helgen og skal ta båten til København, suite og utendørs jacuzzi og greier. Blir deilig og da får jeg noen timer i din fantastiske by! Jeg er oftere i København by enn i Oslo, handler aldri her hjemme. Egentlig komisk, jeg burde hatt en hybel i København :0) God natt!

  SvarSlett
 3. heisann:-)
  jeg er ei jente fra Norge som febrilsk prøver å finne meg et Chanel-smykke ala det sjuespillerinnen i "The Devil Wears Prada" har på seg i filmen, men siden de ikke selger Chanel her i landet så lurte jeg på om hvilke butikker som lanserer merket i Danmark? Fikk nemlig henvisning dit av Kamikaze i Oslo. Håper du vet noe og svarer meg, hadde satt STOR pris på litt hjelp:-)

  Norks wannabeCnanelEier;-)

  SvarSlett
 4. Hei "Wannabe Chanel" eier ;-)
  Du kan jo prøve å kontakte Chanel sin avd hos Birger Christensen her i København.
  Den ligger på Østergade 36 & 38,1100 København K. Tlf 33 43 30 55
  De forhandler i allefall bijouteri,make-up,sko og tøj :-)
  Lykke til med letingen og shoppingen:-) Håper du finner deg et herlig chanelsmykke. Klem fra København

  SvarSlett
 5. Hei på deg Nina.
  Jeg er ikke så inn i den her lounge musikken men noen favoritter har jeg skaffet meg. Liker veldig godt Buddha Bar eks Nature-En av sangene kan høres her http://youtube.com/watch?v=t5F_ikFX990 . Hørte denne selv til en frisør og jeg måtte bare vite hvilken cd det var.. Den var bare så avslappende og nydelig.Hotel Skt.Petri her i København har gitt ut 3 cder,alle er flotte p sin måte,har noen av Hotel Costes,men de synes jeg er for moderne for min smak. Dessuten på aftenen bruker jeg å høre på en klassisk kanal som sender lounge musikk nesten hele uken fra kl 22 og utover.. Unntatt søndager mener jeg.De kan også høres på nett og de har gitt ut lounge musikk cdeer. Adressen er http://www.klassikradio.de/
  Innpå cdon.com og itunes kan du høre klipp fra de forskjellige platene. Håper dette ga deg noe og at du fikk noen tips.. Buddha Bar er jo kjent så kanskje har du de allerede. Stor klem fra Katarina

  SvarSlett
 6. For noen nydelige bilder!! Får jo lyst til å dra å kjøpe maling jo..

  SvarSlett
 7. Hei katarina;
  Muffinsformene kjøpte jeg på Norli Bokhandel på Sandvika Storsenter.

  SvarSlett