onsdag, april 16, 2008

NØ... En herlig butikk..

Foto: Katarina Trzaska

Det er så mange steder jeg gjerne skulle ha vist dere,men det er så kijpt å bare skrive adresser, uten å legge ved noen bilder. Så nå ligger mitt kamera i min veske og venter på å bli brukt, slik at jeg kan tipse dere om herlige steder her i København.
Man kan si at jeg følte meg ikke så særlig smart som spurte damen i butikken om jeg kunne ta bilder,men hun syns det var en super ide (forståelig = reklame :-) )... Så her er det noen bilder fra deilige & farverike butikken :-) Kan absolutt anbefales for dem som liker farger. :-)

10 kommentarer:

 1. Åååååh, var det der jeg kjøpte hus/kofferten til Ida? Uansett...drømmebutikker er det nok av i din by:) MÅÅÅÅÅ besøke deg snart igjen ja!

  SvarSlett
 2. Ikke bare for å shoppe nei...hihi!
  Må jo skravle og drikke te og spise store mengder sjokolade...og drikke vin...masse vin:))) Hohohoho!

  SvarSlett
 3. Oi for en fargerik butikk....
  Veldig gøyal...

  SvarSlett
 4. Herlig butikk!
  Har skrevet ned adressen. Skal nemlig til Køben på jobbtur i høst, så her gjelder det å planlegge :o)
  Blir kjekt!
  Knallfine lopper du har kjøpt også!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hej Katarina!
  Har du varit till denna butik?

  Granath, Pile Alle 53, 2000 Frederiksberg

  Åbningstider: Ons - fre:
  12.00 - 17.00

  Hon har visst mycket fint, jag vill också titta in hos henne nångång.

  Kramar
  Katarina

  SvarSlett
 6. Hei Katarina!
  Har ofte vært innom siden din uten å lagt igjen noen kommentar, synes det er moro å se bilder fra ting du har laget og tatt bilder av;) Skal til København på weekend tur i slutten av mai, så har plukket opp noen tips fra bloggen din;)

  Hilsen Elisabeth Neerland

  SvarSlett
 7. hei vennen:) Her kommer litt mer info om turen til Byen der du bor:) hihi....

  Kommer fredag 13. juni;til byen cirka rundt 17.00.., og reiser hjem igjen mandag 16. juni i kveldinga... Skal bo på hotell i området rundt tivoli..

  Av planer så er det jo loppemarked på lørdag, jippijippijippi:)...Ellers har jeg tenkt å bare nyte livet.....Har sjekket ut og skrevet ned adresse og telefon på de butikkene som selger greengate- har store planer om å finne noe fint der-forhåentligvis til en billigere penge enn her hjemme...

  Og en butikk som DENNE du viser her, tar jeg gjerne en tur innom...Og husk; siden du ikke har NOE å gjøre rundt den helga jeg kommer-hehe- så føl deg helt fri til å gjøre det du skal-sant?

  Stor klemmm

  SvarSlett
 8. Hei Katarina!!!
  I love your shopping info!!! I just was one time in København and I didn´find all the little shops cause the city is so big and our time there was toooo short:( but next time I will use your info and maybe I find some more little treasures for me:) I wish you a great long! weekend... klem *Marie*

  SvarSlett
 9. Tack för tipset!
  Åker ofta till Köpenhamn, så jag är verkligen glad över att du nu har stoppat ner kameran i väskan ;)
  Ser fram emot en massa spännande tips!
  Önskar dig en skön helg!
  Klem Randi

  SvarSlett
 10. Tusen takk for tipset. Jeg må nok komme ofte på besøk hos deg slik at jeg kan lagre mange tips til Københavntur i september.

  SvarSlett