søndag, april 13, 2008

Loppe søndag :-)

I dag har det vært en sikkelig loppe dag. Først var jeg på Gentofte Loppemarked, der fant jeg ikke så mye,kun et par øredobber og noen gamle mønsterark. Da jeg kom hjem hadde noen hengt opp en lapp om at de hadde masse å gi bort og man skulle forsyne seg. Så da måtte man jo kikke forbi å se hva de hadde.Det ble de her gamle skålene på meg og de er fra Villeroy & Boch. De er nok rikig gamle, og meget slitte,men jeg skal alltid få brukt dem. :-) Jeg tok også med en gammel "USA flagg" bag og en kurvstol til å ha på verandan. Syns kurvstolen var et kupp,fordi jeg har hatt lyst på en,men har liksom ikke tatt meg råd til å kjøpe noen. På prinsessa blev det noen få leker som må vaskes og noen søde treklosser med boksaver.. Så som dere skjønner er både mor og datter veldig fornøyd med dagens fangst. Har brukt totalt 30 kr i dag... :-):-):-)


Så måtte jeg også legge ut dette fine hjertet,for i går fikk jeg en pakke i posten. Den var i fra den skjønne Mia. Hun sendte hjertet,et blad og en deilig norsk sjokolade til meg som takk for at jeg hadde sendt henne en gave tidligere. Tuuuuusen takk Mia. Det varmet mitt hjerte!!!

8 kommentarer:

 1. Her var det mange inspirerende bilder, Katarina! :) Flott hjerte du fikk i posten fra Mia. Sånt varmer ja. :)

  SvarSlett
 2. Beautiful inspiring pictures, many thanks1

  SvarSlett
 3. Så heldig du var da !! Jøss.. da hadde jammen jeg også vært fornøyd !! Kjekke bloggen din : ) du legger alltid ut så vakre inspirerende bilder : )

  Ha en flott våruke i køben : )

  SvarSlett
 4. Heia Katarina! Så flotte loppefunn. Og så koselig at du likte hjertet jeg sendte deg. Har jo tenkt på deg leeeenge, vet du, og hatt lyst til å sende noe. Håper du har det bra og at det er deilig og vårlig i København. Jeg skal til Snekkersten (og Green Gate og Honning og Flora) til uken, sammen med noen venniner, og håper at våren er kommet lenger i Danmark enn her hjemme. Ønsker deg en kjempefin ny uke, Katarina.

  SvarSlett
 5. Åh, kurvstol ja...så bra:) Det bli nok fint på din lilla veranda:))) Fint porselen du fikk kjøpt også. Koselig med gave fra Mia da, og ikke minst sjokkis:))))heheh...

  SvarSlett
 6. Å for noen nydelige loppis katarina. Nå ble jeg litt grønn....dette var virkelig flotte saker....helig grisen:O)

  SvarSlett
 7. Hei Katarina!

  Så mange fine og inspirerende innlegg du har her nå!

  Nydelige barnerom, og det der uthuset.... sukkk....

  Linker til deg nå.

  Ha en fin dag =)

  SvarSlett
 8. Bare brukt 30,- kr.......
  Utrolig!!!!
  Høres nå ut som du fikk i masse fint da.
  Og kozt med pakke!
  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett