mandag, august 04, 2008

Meg,strikking & Garnstudio

Som flere av dere sikkert vet så er jeg ingen strikker,men efter å ha vært hjemme i "strikkeland" og med flere venninner som er utrolig flink til faget, må jeg si meg inspirert.Skulle bare ønske at jeg hadde tålmodighet og ikke minst at jeg kunne strikke,for jeg har masse garn gjemt bort ett sted..å det klør faktisk litt i fingrene nå...


Denne luen er bare helt fantastisk flott! ME LIKE :-)
Jeg har vært innom Garnstudio for mer inspirasjon og her ser dere mine favoritter fra de nyeste kollektionen. Oppskriftene finner du hos Garnstudio. Genialt! Nydelig genser,som sikkert hadde fått noen små,palietter og perler for at det skulle være meg:-)


Disse strømpene må være utrolig deilig og er kjempe smukke med sitt norske mønster.

Lue er godt ha når det er kaldt og denne var også søt.

7 kommentarer:

 1. Fallt for akkurat de samme tingene da jeg var innom garnstudio for ei tid tilbake. De sokkene har jeg ymtet skikkelig frampå om at er høyeste ønske under juletreet i år. Tror nok at du er en mer habil strikker en du tror. Synes å huske at du sa du ikke kunne hekle, men det mener jeg da strengt talt at vi har fått sett resultater på at du kan :) Sett i gang å prøv Katarian. Det er jo intet bedre tidspunkt nå når det faktisk klør litt i fingrene :) Fortsatt god sommer! klem

  SvarSlett
 2. Så fint at du har fått strikkeinspirasjon:) Har du kjøpt garn og pinner også?? Jeg synes også oppskriftene var kjempefine!!

  klem

  SvarSlett
 3. hei kjaere venn...Fant en pc på hotellet her, så får jeg gitt deg en lyd. Har provd¨å ringe deg uten svar, vil gjerne treffe deg:)når passer det best for deg? Vi flakser jo rundt her vi, så du kan egentlig bestemme utfra hva som passer for deg?

  Klemm

  SvarSlett
 4. Elisabeth:Har svart deg på din blogg..RInger deg i morgen fra jobb:-)
  Elin:Hehe..har alt men ikke tru...:-)
  Virre:Ja,må se om jeg ikke prøver meg...åh..jeg har jo så lyst til å strikke bare en liten ting :-)

  SvarSlett
 5. Hei Katarina.

  Det er alltid en fornøyelse og lese bloggen din, ettersom du har mange fine tips.
  Jeg lurte derfor på om du vet om noen gode linker der jeg kan finne tips til å male bilder? Leste en fin artikkel i rom123, der de blant annet klippet og limte leksikon inn i rammer etc. Har selvfølgelig ikke bladet selv:)

  SvarSlett
 6. Jeg har også strikket - en gang i livet. Det var i formingstimen på barneskolen. Fru Svennevig fra sørlandet tvang meg til å strikke. Jeg strikket for harde livet, i et helt år holdt jeg på. Resultatet var en skjev, rød gryteklut som skulle være litt kvadratisk men som ble 13x16x9x11 centimeter. Fru Svennevig ble sinna og sa at hun hadde mest lyst til å kaste meg ut av vinduet for jeg var den dårligste og mest likegyldige strikke-gutten som hun noen gang hadde hatt i en klasse.

  SvarSlett
 7. Hei!

  Hiv deg på strikkinga.
  Du er så fingernem, så det går nok sikkert bare helt bra. En lue er en fin start! Garnstudio er genialt. Har funnet meg en tunika der inne som jeg lurer litt på nå.
  døgnet mitt har bare litt for få timer.... Så mye man har lyst til å gjøre, og så lite man får tid til...=)

  Ha det fint så lenge, Kathrin.

  SvarSlett