mandag, august 11, 2008

Herlig blanding..

Lekker Arne Jacobsen stol - "Egget" ..En mega klassiker..

Åh,hvor lekkert det er med gammelt & nytt blandet sammen. Syns meget om denne her stilen da jeg godt kan li at det ikke er så mange "duppeditter" rundt omkring,men virkelig ting som betyr meget for en. Syns måske denne blogverden har tatt av når det gjelder å kjøpe ting og derfor jeg synes man skal tenke på miljøet,og heller kjøpe ting som virkelig betyr noe for en..I allefall har jeg det sånn..Hva syns dere?

Herlig kjøkken med stort allrom og med Hans Wegners klassiske stoler.Her man kan hygge sig med venner og familie til en bedre middag og noen gode samtaler.

Nydelig sengeteppe i lekker farge og fantastisk flott mønster..

Foto:Skøna Hem


11 kommentarer:

 1. Nydelige bilder.Liker også veldig godt å blande gammelt og nytt.Har mye av det hjemme hos meg.Er også opptatt av å ta vare på miljøet, er ikke nødvendig å bytte ut ting hele tiden heller.Det er mye man kan gjøre med ting man allerede har for å fornye litt også, det gjelder å være kreativ :0)

  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 2. Det er kan hende i kaldeste laget for min personlige smak. Samtidig er det liten tvil om at dette er smakfullt, og det er pent med den blå stolen på det siste bildet. Herlig med balkongen... (dreamer);) Linket deg til min blog - håper det er i orden. Hjertelig takk.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Hei Katarina!
  En kreativ og ivrig blogger som deg fortjerer en award!
  Jeg har gitt deg en award for din "Brilliante Weblog" som ligger på mitt "Heimerike".
  Jeg er innom her minst en gang om dagen, og er imponert over hva du får til med nål og tråd.

  SvarSlett
 5. hei vennen:)Deeeilige bilder! La ut noen smakebiter i dag-fra vakre københavn...Gleder meg til jeg kommer neste gang, hehe-håper virkelig å få til en tur kanskje i slutten av november....Stooooooor klemmm og smask til deg....

  SvarSlett
 6. Utruleg flotte bilder!! lyst og lekkert og eg er heilt enig i at det er fint med blanding av gamalt og nytt saman :o)

  SvarSlett
 7. Flott interiør, litt stramt men likevel fullt av en god varme:-)

  SvarSlett
 8. Knallfine bilder. Eg er enig med deg angåande innkjøpet. Men for mitt vedkommande så har innkjøp samanheng med oppussing og nytt hus. Då vert det ofte ein del nytt ein treng. Men eg tenker meg grundig om, og har nok av små duppedingsar for å sei det slik. Skal eg kjøpe noko nå, så skal eg spare til skikkeleg kunst, eller klassiske møblar. Og miljøbevisst er eg då eg handler mykje brukt :) Gjenbruk er tingen :) Klem

  SvarSlett
 9. Hei kjære vakre!
  Så flink du har vært med blogging i sommer...æ har daffa helt ut og streve med å komme i gang igjen...
  Digga også veska (taska..hehe!) under her, råstilig!

  SvarSlett
 10. d kunne godt vert mitt hjem:) kjempefint!
  enig at d kan bli for mye ting og tang...

  SvarSlett
 11. liker bloggen din foresten!! masse gøy- kommer inn her igjen;)

  SvarSlett