onsdag, august 27, 2008

Moshi Moshi Mind

I dag har jeg haft en velfortjent fridag og dagen har gått med til cafebesøk på den franske cafe ved søene og en inspirasjonsrunde på Østerbro.
En av de stedene som jeg elsker å besøke og som inspirerer meg er Moshi Moshi Mind. De har lekkert (enkelt tøj) og masse andre godsaker som hudpleie,smykker m.m. Idag fant jeg en dragt (se bilde nederst til venstre) som jeg må bare ha i lilla (når stipendet kommer..kniis) og en strikket vest som jeg skal prøve å strikke selv. Så ett lite spm til dere strikke damer der ute: Er det noen av dere som vet av ett tykt garn av 50% lammeull og 50% acryl?

6 kommentarer:

 1. Hei :0)

  Så lurt å bruke fridagen til cafebesøk og inspirasjon.Trenger å gjøre sånt innimellom jeg også, det gjør godt både for kropp og sjel :0)Var inne på hjemmesiden til Moshi Moshi Mind og kikket meg rundt, ble superinspirert av noen skikkelig fargerike og lekre bilder!!!

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Du er altså bare god til at finde de fede ting i København. Får helt lyst til at tage på inspirationstur dertil snart.

  God aften
  Karen

  SvarSlett
 3. Hej!

  Vilken otroligt vacker lägenhet du har! Den är underbar. Gillar det du har sytt till din dotter, kanske kan jag ocksåp sy till mina döttrar!

  Må så gott!

  /Caroline

  SvarSlett
 4. åhh det høres ut som en super dag. Fridager skal man bruke på cafe.

  Ha en super helg.

  SvarSlett
 5. Hei
  Du har bare en fantastisk blogg, med MYE som jeg liker!!...og du er derfor den rette å spørre: Jeg skal til København om to uker. Hvor er de bra butikkene? Jeg er mest gira på å titte på interiør, ting og tang, og tekstiler(metervare). Har du noen steder du kan anbefale der det ikke er så altfor dyrt!?!

  Klem Fru Langtind

  SvarSlett
 6. SMASK til deg vennen,sender tusen solstråler fra deilige Bergen jeg.....Pakken din er underveis, sendte den i går:)

  Vaaaarrrrrrrme gooooode klemmer til deg vennen min........

  SvarSlett