lørdag, august 02, 2008

Litt soveromsfornyelse...

Etter å ha vært på sommerferie og leid ut leilighet min til "fremmede" ,følte jeg at jeg måtte forny soverommet mitt litt..

Denne lykten kom jeg over hos Munthe Plus Simonsen. Måtte bare kjøpe den,for den har mange detaljer som dessverre ikke vises her ,men den er bare utrolig rå og spesiell. Den finnes i sølv og sort, men siden jeg har så masse i sølv så prøvde jeg å kjøpe sort denne gang.. så får vi se om den får stå og ikke blir byttet....
Sengetøjet er købt på Ikea for 49 kr og syns faktisk den passer "stilen" min,hva nå enn den er...:-)Foretrekker å ha minst mulig på ett soverom ,da jeg synes mange ting bare forstyrrer. På rommet nå mangler jeg bare ett stort Sort/hvitt bilde .Har virkelig ønsket meg det lenge så jeg får se om jeg klarer å spare. Det skal være sort/hvitt bilde på flere rom. På stua vil jeg ha ett mega stort New York bilde by night..Åh..drømme,drømme...men må få det til en dag.. Lampe,nattbord & ramme er i fra Ikea. Lykten er ifra Munthe Plus Simonsen. Rammen har vært i en bondegrønn farge som jeg da sprayet sølv. Bilde er fra en trendkatalog.

2 kommentarer:

 1. Hei Katarina

  Så fint !!! Rent og enkelt er jo ofte dte beste , iallefal på soverommet !! Vårt skal snart til pers det også , er så lei alt som flyter der inne atte .

  Nydelig liten telyslykt :)

  klem

  SvarSlett
 2. Nydelig lykt, lekkert med noe som bryter litt i fargen også i forhold til det man har i et rom fra før(balansegang).
  Lekker blogg du har!!!!!Jeg er ofte innom, har deg på "listen" over bloggere jeg bare MÅ innom.

  Ønsker deg en fin dag :0)

  SvarSlett