torsdag, november 27, 2008

En torsdagskveld i København

Etter at jeg hadde heklet kanten på jakken (i 2 poster siden) bestemte jeg meg for å lære meg å hekle. Jeg er helt vild med heklet arbejde og syns det er så utrolig smukt. Derfor tok jeg fatt i heklenålen og lavet enn lapp....som ble til flere..og nå er jeg så utrolig stolt - jeg får det jo til :-) !

I posten i dag fikk jeg noen bøker hjem..De har jeg ventet lenge på så de var virkelig efterlengtet :-) Alle er bestilt hos Adlibris.dk

Maskeball så jeg for første gangen i favoritt garnbutikken Sommerfuglen som ligger på Vandkunsten. Det er en norsk bok som er lavet av mote- og kostymedesigneren Tine Solheim. Det er en utrolig fantastisk flott bok,som er "overdrevet kreativ" på en flott måte. Min favoritt strikkebok for voksne!
Boken er fylt med lekre oppskrifter og design som får hver å en, lyst til å strikke & hekle noe i fra.
Du kan se mer fra denne boken på forfatterens side,som du finner her


Två systrars søta er en bakebok fylt med mange lekre oppskrifter som blant annet kagen ovenfor.Denne Citron- og blåbærskage med citronglasur kommer jeg nok garantert å bake. Boken er dessverre ikke en av mine favoritter,men absolutt verdt å ha i kokeboghyllen:-)
Kjøkkenrevolutionen på høje hæle er en kogebog med 110 oppskrifter til travle kvinder der vil leve sunt.Spennende bok som jeg ikke har kikket så mye i..enda :-)
Nå skal det nytes en kopp hjemmelavet kaffe latte og en bit mørk valrhona sjokolade :-) Ha en hyggelig torsdagskveld alle sammen :-)

9 kommentarer:

 1. Har også kjempelyst til å lære å hekle! Er det vanskelig å komme i gang?

  Ble helt imponert over jakken du har strikket - den var utrolig flott ! Flink du er !

  Takk for linken nedenfor til fuglehusene - ett slikt mååå jeg bare prøve meg på :) Var kjempesøte!

  Ha en fin kveld! Kose deg med heklingen! Klemmer

  SvarSlett
 2. Spennende bøker...også så flink du er til å hekle da!

  SvarSlett
 3. Jeg er MISUNNELIG!! har prøvd å lære meg å hekle flere ganger nå jeg..men nix ..inget hell her!
  Du er jo kjempeflink : ) stå på å hekle i vei... kjekke bøker du har fått deg!

  go torsdagskveld til deg !!

  SvarSlett
 4. Lykke til med heklinga og takk for hilsen i bloggen min. Ønsker deg en strålende helg :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har bestemt meg for at i denne permisjonstiden skal jeg lære meg to ting sy med symaksin og hekle. Det har ikke blitt noe av noen av delene enda...

  SvarSlett
 6. Er selv superfersk hekler også...:o)Kjempegøy når man får de til!
  Likte SÅ INNMARI GODT lappene dine så jeg er så frekk at jeg spør deg om det er mulig å få oppskriften av deg?Vakre var dem...

  Vibeke

  SvarSlett
 7. Tusen takk for de søde kommentarer. Det er super sjovt å hekle og jeg vil bare hekle mer - men så er det den tiden da :-)

  Duften av erteblomster : Oppskrift på lappene finder du her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b18&d_id=20&lang=no


  Lykke til alle sammen og husk å ikke gi opp :-)

  SvarSlett
 8. Det ser ut som om du har sving på dette. Jeg er enig med deg at Sommerfuglen er en veldig bra butikk - og veldig hyggelig betjening der også:-)

  SvarSlett
 9. Jeg har også kjøpt meg Maskeball-boka, den er helt fantastisk! Har lest gjennom den mange ganger og drømmer meg bort i alt jeg har lyst til å lage :-)

  SvarSlett