søndag, november 23, 2008

Jakke - made by me...Juhu..:-)

Ai,hvor vanskelig det var å ta bilde av denne jakka...Jeg har prøvd flere ganger i dag og dette er det beste jeg fikk til.Jakken er strikket av ett "bønnegarn" købt hos Netto for 10 kr nøste. Totalt har jeg brukt 4 nøster...så det ble 40 kr...NICE:-) Selvfølgelig har jeg gjort en lille personlig twist på den, og heklet en annen kant på. Knappene er i fra en gammel,slitt DAY cardigan:-)Dette er det andre strikkeplagget jeg noensinne har strikket til meg selv ,så plaggene blir bare bedre å bedre og det blir sjovere å strikke:-)

Sånn ser oppskriften ut og du kan finde den på garnstudio.com:-)

Så nå er jeg endelig blevet ferdig med denne jakka og kan nå konsentrere meg om JUL ..juhu....Ha en riktig fin uke alle sammen:-)

9 kommentarer:

 1. Så fin!
  Og det morsomme er at det var akkurat denne jeg tenkte på til meg selv, men jeg har selvfølgelig ikke kommet i gang...
  Ha det kos!
  Klem fra Ann-Kristin

  SvarSlett
 2. Åh, denne var nydelig!! Var den vanskelig å strikke? Kunne gjerne tenkt meg noe liknende selv, men tør ikke sette igang med for store prosjekter. Har ei venninne som tar på seg slikt for meg..! ;)

  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Nei,den var ikke vanskelig og det går forsåvidt hurtig..Jeg hadde bare ikke så mange tima til overs når jeg strikket denne :-) Så bare kom igjen jenter...:-)Klems til dere begge.

  SvarSlett
 4. Den var kjempefin:)
  Du er jo så flink!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Grattis med den vennen:) Det får`n virkelig si......Nyydelig var den..:)

  Ønsker deg en fiiin start på den siste uken i november...Og såååå er det FØRJULSTID- og kooos....Stooor oggooo og varrrrm klemmm til den fine gode vennen....

  SvarSlett
 6. Virkelig fin den jakken! Passer jo så godt med en genser under. :)

  SvarSlett
 7. Knallfin!!! :D

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 8. Kjempefin!!!! Både garnet, mønsteret og fargen var helt perfekt. Nesten så jeg kjenner det er håp for meg også. Har veldig dårlig erfaring med å strikke til meg selv...det blir bare aldri ferdig ;)

  SvarSlett