mandag, november 10, 2008

Gavetid...

Jeg elsker gaver og jeg elsker å få gaver som er fint pakket inn. Det jeg får trenger ikke å være dyrt, men det må også være pakket inn med stil og selvfølgelig ett kort til. Det er det som gjør gaven spesiell.
Snart kommer adventstiden og jeg tror det er mange som tenker på hvordan årets julekalender skal være til sine små og store. Hvorfor ikke lave den bare så enkel som mulig,men heller bruke mange forskjellige type papir og bånd...Me like i allefall :-)

Det nydeligste papir med vedheng..Nice,ikke sant?Ok,man trenger ikke å pakke den inn sånn til alle de 50 stk man har på listen,men hvorfor ikke til de nærmeste?

Det å ha flott papir stående frem er en inspirasjonsglede i seg selv..

Når man pakker inn gaver så er også båndet en viktig del av gaven. Da er det godt at flere butikker selger de flotteste bånd på ruller for en rimelig penge.
Bildene som er brukt her er i fra disse herlige nettsidene nordhjem ,ankerliving og Rie Elise Larsen som fås i begge disse butikkene.

6 kommentarer:

 1. Jeg er så enig.
  Jeg elsker å pakke inn gaver!
  Bruke foskjellig papir, bånd og andre flotte ting å dekorere med.
  Bruke kreativiteten.
  Og så blir mottakeren så glad!
  :-)

  SvarSlett
 2. hi,
  i´m a real big fan of your beautiful and lovely blog!!!
  all the best from austria,
  eva

  SvarSlett
 3. Jeg får snart inn papir, bånd, lampeskjermer osv osv fra Rie Elise Larsen i løpet av et par uker. GLEDER meg, bildene på siden hennes er jo helt fantastiske!

  Tove

  SvarSlett
 4. Jeg får alltid så dårlig samvittighet når jeg pakker inn gaver med hauger av bånd og klistremerker og pynt (lillesøstren min er med i Natur og Ungdom...) - men det bli jo SÅ mye koseligere å gi de bort! Spesielt helt hvitt papir er så nydelig, med fine bånd og skrift og... Jeg tror nok ikke jeg vil klare å dy meg denne jula heller, nei ;)

  SvarSlett
 5. For et flott innlegg! Jeg elsker selv å pakke inn gaver, synes det er en utrolig stor glede å få gaver som er fint pakket inn :) Flott blogg du har forresten, jeg legger deg til i listen min.

  SvarSlett
 6. Det her var stilig. Jeg har kompiser som gir bort gaver innpakket i simpelt avispapir og med snekkertape rundt. Det er mange måter å gjøre det på, altså. Men jeg må jo si jeg har mest sans for opplegget her... Da blir emballasjen selve gaven og det som er inni sekunda. Det så i hvert fall lekkert ut.

  SvarSlett