søndag, november 09, 2008

Velkommen hjem..

Min data ga seg dessverre for godt her om dagen,så nå har jeg vært uten en stund .Da jeg elsker å lese deres blogger og finde inspirasjon har datamangelen skapt litt panikk,men ny data er kjøpt nå og allerede testet godt ut :-)





Velkommen hjem er Slettvoll's slagord ,men også ett ønske fra meg, om å si en dag - Velkommen hjem til meg. Til mitt eget hus, ja ikke så langt i fra Slettvold sitt,bare med litt mindre møbler og med litt mindre ting,men like så stilfullt. Jeg ønsker meg en stue med høyt til taket og med bjelker. Det kommer vel av at jeg har det nå og syns det gir rommet en herlig atmosfære.Jeg skulle også hatt ett stort kjøkken med langbord..ikke super moderne,men heller ikke romantisk.Lyst,super trivelig med noen danske innslag i form av Mitt Mussel malt Mega service..
Uten for huset skulle det være overdekt veranda, med mange store lykter og deilige stoler. Ai,jeg kunne bare bli ved.. Først må jeg bare bli ferdig med min utdannelse ,for da kan vi begynne å snakke..kniiis...
Nyt i allefall disse lekre bildene i fra Slettvoll og bli inspirert. Se også innom deres hjemme side for enda flere super lekre hjem :-)
Psst.. Jeg har forresten 3 års jubileum som blogger denne måneden :-) Det hele startet hos Sprayblogg med elendige bilder ,der ble jeg i to år:-) og deretter 1 år her.. Spraybloggen er dessverre slettet fordi jeg fikk så mye spam på den.Litt synd for det hadde jo vært gøy å sett utviklingen..:-)Håper i allefall at dere har lyst til å følge bloggen min videre. Gjerne i flere år til. Tusen hjertelig takk for at dere er innom - YOU MAKE MY DAY :-)
Ha en fin søndag alle sammen.

9 kommentarer:

 1. 3 år,wow!!Datatrøbbel til tross, håper du har fått med deg at jeg har en award til deg....ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum, synd at gamlebloggen er borte, for som du selv skriver så hadde det vært morsomt å titte på den:0)

  Ha en fin søndag. Jeg håper å finne boken Jul i postkassen på mandag, så jeg gleder meg!!

  SvarSlett
 3. Jeg mente boken Hjem til jul... fnis...hi,hi

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jubileum. Jeg ønsker meg også slettvold møbler de er så flotte så flotte. Har skummle planer om en sofa på kjøkknet når det endelig blir helt ferdig.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med jubileumet!! Håper du fortsetter lenge, lenge, lenge :-) Ragnhild

  SvarSlett
 6. Mye fint hos Slettvoll, ja. Men, ganske dyrt også, iallefall enkelte møbler og ting. Godt du har fått ny datamaskin da! :) Ønsker deg en fin søndags ettermiddag.

  SvarSlett
 7. Hei, så koselig å komme innom deg:)
  Jeg kommer gjerne igjen!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Elsker Slettvold sine kataloger jeg også., finner masse inspirasjon der.
  Gratulerer med 3 års jubileum.

  SvarSlett
 9. Til lykke med jubilæet. Jeg læser din blog fast, så fortsæt endenlig med alle dine inspirerende indslag.

  Har i øvrigt ikke kommenteret at du fik nyt flot lay out på bloggen...smukt.

  KAren

  SvarSlett