torsdag, mai 14, 2009

Bonpoint- en skjønn butikk for de små

Denne lekre butikken må dere bare besøke når dere er i København.
Bonpoint - er et skjønt fransk merke som ble til i 1975,da Marie -France Cohen ble inspirert av sin familie,til å lage tøj til børn og etablerte derfor det første barnemotehuset i Paris.
Alt tøjet er laget av eksklusive,gode & myke kvaliteter med flotte enkle detaljer og du finner alt til barnet, sånn som søte libertykjoler,bløde strikk jakker og behagelige sko.

Da jeg var innom,ble jeg virkelig overrasket over den hyggelige betjeningen. De gjorde sitt aller beste for at jeg som kunde, fikk en flott opplevelse i denne butikken. De kunne fortelle meg at butikken er stor i forhold til andre butikker i Europa og at de har ett kjempe utvalg av Bonpoints tøj - både til drenger & piger selvfølgelig.
Ta deg en tur innom her,nyt stillheten,de duse fargene og kvaliteten både på tøjet og betjeningen:-) Å du..Det gjør ingenting om du må amme,nei for da skal du bare sette deg til rette i den gode soffaen som står i butikken.
Bonpoint har forresten kunder som Angelina Jolie og Katie Holmes.Prismessig ligger det i den litt dyre prisklasse,men du får derimot lekkert kvalitetstøj,som absolutt verdt prisen.
Se mer av tøjet her
Bonpoint
Vognmagergade 7,
1120 Kbh K
Kart finner du her

3 kommentarer:

 1. Så ut som en nydelig butikk!

  SvarSlett
 2. Ååå.. Jeg ELSKER dette merket! Jeg har kjøpt flere nydelige kjoler til snuppi fra Bonpoint i Trondheim hos "Barna i bakgården".

  Jeg tror jeg må pushe på mannen en Københavntur om ikke lenge... ;)

  SvarSlett
 3. Bonpoint er fantastisk:-)

  Ville bare ønske deg en fin 17 mai i "kongensby"

  SvarSlett