mandag, mai 25, 2009

Mandagslykke...

Da jeg kjøpte min første neglelakk fra Chanel nå i vår,fikk jeg med en brosjyre som er spesielt lavet til Chanels 100 års jubileum og der inne fant jeg dette bilde.Jeg syns det var så flott ,så det ble satt i ramme med en gang.
De på jobben syns jeg er sjov,for jeg elsker å selge Chanel..Chanel ditt og Chanel datt som de sier,men Chanel er ett veldig stort forbilde for meg. Med hennes historie og hva hun har fået til er imponerende. Hun er og vil bli min faste venn gjennom livet..min store inspirasjonskilde. Derfor er jeg nå så glad for at jeg endelig har fået tak i "The World of Coco Chanel" til en vannvittig billig pris (200 kr). Dette er en fantastisk fin og stor bok med 383 s. fylt med bilder og historien fra hennes liv. Herlig sier jeg bare. Gleder meg virkelig til en kopp te i aften & til å fordype meg i den nye boken!
Så sier jeg bare...one-two-tree-four-five...Lets go girls...!
Juppi,så fikk jeg endelig tak i denne dvd. Har smugkikket på den sammens med prinsessa og begge vi to er helt betatt. Det kommer til å bli masse dans framover,med riktig moves og husmor dans:-) Dette kommer til å bli gøy,for her skal det danses og forhåpentlig rinner de ekstra kiloene av i en fart...kniis...:-)


Ja,her ligger hun- Den vakre boka.Den passer fantastisk flott på dette bordet..
Ai,jeg er vist i gledesrus ...
Ha en fantastisk fin kveld alle sammen!
Klem;-)

6 kommentarer:

 1. i love chanel! fet bok, og fantastisk fint det bordet der!!! lykke til med trimmen:)4,3,2 og go!

  SvarSlett
 2. Der fant jeg deg hos Hulda, nå skal du i listen min, har savnet deg vett du. Misunner deg boken, en fantastisk historie, min første parfyme var Chanel No.5,(håper jeg husker rett nå) det er såååå lenge siden. For et fantastisk salongbord du har, skimter det i bakgrunnen, det skulle jeg gjerne hatt, hihi.
  Ha en fin uke Katarina, kos deg med bok og trim/dans. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner godt det er mulig å bli fasinert av Chanel, det er jo historie. Må være gøy å ha den boken å titte i. Chanel og trim DVD er jo en bra kombinasjon. Lykke til med treningen :)))

  SvarSlett
 4. Herlig shopping :-) Lidt modpoler, og alligevel det samme "emne". Lyder rigtig hyggeligt med dig og prinsessens husmordans, hi hi.

  ha en flot (og varm) dag i KBH.

  KH Maria.

  Ps: jeg er nysgerrig.. hvad arbejder du egentlig med ?

  SvarSlett
 5. Maria:Kniis,ja husmordans er sjovt,men du store,man skal virkelig ha styr på sine fødder :-)Ang min "jobb" så er jeg er ved å bli Optiker...

  SvarSlett
 6. Så nydelig stuebord du har!

  SvarSlett