lørdag, mai 16, 2009

Oppe på loftet...

I kveld er det gjort klart til hygge og MGP'09. Har forandret bittelitt på stua og satt det fine skrivebordet mitt ut fra veggen slik at nå, når jeg leser til eksamen kan få nyte den lille utsikten jeg har. Jeg forstår rett å slett ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før,for jeg har endelig fått ro i kroppen nå,når jeg leser. ( har dette noe med feng shui å gjøre, mon tro?)
Lå tildligere på soffan å nøt synet av det fine taket jeg har,men irriterte meg på ledningen som har falt ned.Jeg er jo ikke så høy at jeg rekker opp dit,så det må bare være sånn,men lysekrona fra Ikea er stadig like fin..

Jeg er ikke den typen som har bilder på veggene. En ting er at det er mur nesten i hele leiligheten, noe som gjør at det ikke er bare å henge opp ett bilde.Det andre er at det jeg vil ha opp gamle plakater fra forskjellige museumer,men jeg har ikke bestemt meg helt. Dessuten fungerer min kreativitet best når jeg har lite farger rundt meg,er ikke det merkelig?

Som dere vet så elsker jeg Leila Lindholm. Jeg syns at alt hun rører & lager blir så flott. Nå er hun kommet ut med nr 2 av sitt eget blad, Leila's Country Living og jeg syns det er bare så inspirerende og lekkert. Ser at noen ikke er så fornøyd med bladet,men jeg elsker det. Det er jo ett inspirasjonsblad de luxe,med utrolig vakre bilder, flott grafikk og det er liksom ikke spart på noe. Ikke ett vanlig ukeblad her nei,men livsstilsmagasin for livsnytere.Anbefaler bladet på det varmeste.

Vin glasset er det og jeg vil derfor ønske dere alle samen en riktig god helg til alle og hurra for Norge,både i dag & i morgen:-)

5 kommentarer:

 1. Hei,

  Nydelige bilder du har lagt ut, herlig lys og så flott leilighet! Ønsker meg til København i disse vårtider, du er heldig som har base der og tilgang til så mye herlig. Arbeidsplassen ble jo bare super, for en god idé - kos dere på 17. mai og lykke til på eksamen!

  SvarSlett
 2. Hej... :o)
  Hvor bor du bare lyst og hyggeligt... :o)
  Hilsner
  Pi Andrea

  SvarSlett
 3. Et herlig hjem du har :O)

  Også må jeg bare si meg enig i din beskrivelse av Leilas Country Living. Jeg abonnerer :O)

  SvarSlett
 4. Åå, så fint du har det hjemme hos deg! Når jeg blir ordentlig voksen vil jeg også ha det sånn :)

  SvarSlett
 5. Hei hei! Så herlig hjem du har..og kjempe fin blogg..blir moro å følge med videre!Og ja København,Danmark er fantastisk! Og danskene er jo knallgode på interiør og design;)Hilsen fra Lotta:)

  SvarSlett