søndag, august 30, 2009

Elsk dit hjem..

Så er helgen over og jeg skal nå nyte søndagskvelden med god kopp te og en meget spennede bok. For endelig har boka fra feng shui- eksperten Ranvita la Cour kommet. I Norge kjenner dere henne kanskje fra hennes side i KK,men i Danmark har hun vært kjent lenge og blant annet vært med i boligprogrammer m.m Jeg var utrolig spent på boka hennes og jeg må bare si - jeg ble ikke skuffet.Boken er fylt med herlige collager og bilder ,med masse tips til en anderledes boligindretning:-)
Jeg har tidligere lest og sett noe av hennes arbejde og selv prøvd å følge noen av hendes tips og faktisk har jeg merket forskjellen på energien i leiligheten.
Om man tror eller ei på Feng Shui så vil jeg anbefale boka.Nydelig omslag,nydelige bilder,masse inspirasjon og mange gode tips til en bedre boliginredning.
Boka er på 249 sider og koster rundt 250 kr.
Ranvita har egen blog også og den kan du lese her
Ha en fin søndagsaften alle sammen:-) Klem til dere alle:-)

6 kommentarer:

 1. Takk for tips, så ut som en skikkelig herlig bok! Har hørt om henne før men visste ikke at hun hadde egen blogg, den skal sjekkes ut :)


  Ønsker deg en fin ny uke,
  klemmer

  SvarSlett
 2. Hei.Og 1000 takk for supert boktips,den må jeg bare ha meg.Hoppet galant over stor-vår-rengjøring i år,så da får det bli en giga-høst-rengjøring i stedet.Så er det rent helt til julaften:-D .Håper jeg finner masse gode tips i den boken.Kjempefin blogg hun hadde også.Ja,og det har jo du også.Det er så kjekt når du deler tips og flotte bilder slik.Ha en super uke !Klem

  SvarSlett
 3. Takk for tips:) Nå vet jeg hva jeg skal ønske meg.. Må skjekke ut siden du linker til og.
  Ha en fin ny uke...

  SvarSlett
 4. Jeg ved ikke rigtigt om jeg tror på Feng Shui, men bogen du viser os her, den ser vældig spændende ud. Tak for fint tips - den kommer jeg til at ønske mig! :-)
  Hilsener fra Charlotte
  www.herhosmig.dk

  SvarSlett
 5. jeg er ikke helt inni feng shui jeg altså, men det så likevel ut som en fin bok med masse fantastiske bilder :D kanskje jeg må sette den på ønskelisten min? :)

  SvarSlett
 6. Spændende blog, du har. Jeg må føre dig på min blogliste.
  Velkommen til min konkurrence.
  kh. Birgitte

  SvarSlett