fredag, oktober 30, 2009

♥ Kreativt klipp ♥

002
Jeg skal få selge bøkene mine i en butikk her i København. Skal bare prøve jeg,bare for moro altså.. Det er fint hvis noen liker
arbeide mitt kniis..:-)
001-1 Jeg koser meg masse om aftenen når jeg lager disse notisbøkene:-) Man må bare sette igang fantasien og så blir de fine bøkene til og en hverdag blir ikke den samme uten å ha laget noe kreativt om aftenen etter jobb.
007-1
Så til litt mer alvorlig: Jeg må beklage mitt dårlige språk her på bloggen..Jeg har aldri vært flink til å skrive og det å skrive flotte tekster på skolen hatet jeg bare,for jeg fikk det bare ikke til .Å nå ser jeg jo ikke lengre om jeg skriver norsk eller dansk,om jeg skriver setningene riktig m.m.Språket og skrivingen er bare kaos syns jeg,men håper likevel at dere har lyst til å følge bloggen min..
Ha en fantastisk fin helg alle sammen

Klæm fra Katarina

12 kommentarer:

 1. Tipper du får salg på de notisbøkene, flotte collager du setter sammen. Når det gjelder språket, så syns jeg det er sjarmerende at du skriver litt norsk og litt dansk. :)

  SvarSlett
 2. Ihhh, hvor spændende - hvilken butik bliver det i ? Det er SÅ fedt når man får solgt noget at det man selv har puslet med.

  Jeg kender selv til det med sproget. Ofte synes jeg det er enklere og mere logisk at skrive norsk end dansk. Specielt når jeg skriver fagsprog. Da er det jo en blanding af "normal"sprog og fagudtryk. Jeg har brugt det mest på norsk, og da vi kom til DK havde jeg store problemer med det... he he.
  Når jeg skriver blog nu er det dansk, men jeg ved der stadig af og til smutter et norsk ord ind.
  Jeg laver også mange tastefejl, fordi jeg skriver for hurtigt...
  I øvrigt elsker jeg at skrive :-)

  KH Maria.

  SvarSlett
 3. Så utrolig artig! Dine bøker er så meget smukke!!! Du får helt sikkert solgt dem!:) Jeg kjøper gjerne en hvis jeg kommer forbi så jeg håper du vil være så snill og fortelle oss hvor det er!
  Har foresten sett at de har solgt noen collagebøker på min yndlingsraritet butikk Akimbo (tror det er det den heter) kanskje du kan selge dem der også;o) Lykke til masse mye!
  Jeg tror ikke vi skal tenke så mye på språket jeg, hi~hi, vi får være som vi er og så får det være mer enn bra nok. Det er mitt motto;)
  Har ihvertfall aldri tenkt over at ditt språk er noe annerledes.
  Ønsker deg ei herlig helg!
  Klemmer.

  SvarSlett
 4. Bøkene er kjempeflotte og jeg synes du skriver bra, jeg. Men jeg skjønner hva du mener... Noen ganger synes jeg det går så lett å skrive, mens andre ganger får jeg liksom ikke skrevet ned det jeg ønsker å si... Men, men, det biktigste er jo at blogging er morsomt :-)
  Ønsker deg lykke til med salget, og fortell hvor bøkene dine blir til salgs. Da får jeg kanskje med meg en bok neste gang jeg er i København.

  SvarSlett
 5. Bøkene er kjempeflotte og jeg synes du skriver bra, jeg. Men jeg skjønner hva du mener... Noen ganger synes jeg det går så lett å skrive, mens andre ganger får jeg liksom ikke skrevet ned det jeg ønsker å si... Men, men, det biktigste er jo at blogging er morsomt :-)
  Ønsker deg lykke til med salget, og fortell hvor bøkene dine blir til salgs. Da får jeg kanskje med meg en bok neste gang jeg er i København.

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Fantastisk fin blogg du har - blir veldig inspirert her! Fant blant annet en fantastisk fin tapet hos "Isak", som kan hende blir min.. ;-)

  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 7. Hei Katarina!:)
  Du har en herlig blogg, jeg blir alltid inspirert når jeg er innom, og det er nesten hver dag. Det spiller ingen rolle om du skriver norsk eller dansk, eller litt av begge deler, bloggen din er den vakreste jeg har sett!!!:)

  Klem fra Caroline

  SvarSlett
 8. Nydelege bøker, artig at du får selge dei i butikk! :)

  Eg likar meg godt her i bloggen din enten språket er sånn eller slik! Du inspirerer! :)

  Fortsatt god helg...

  SvarSlett
 9. Jeg ønsker meg en sånn til jul!
  Og språket er bare sjarmerende :-)

  Hilsen en veldig forkjøla fru H

  SvarSlett
 10. Salget går nok strålende..helt unikt det du lager Katarina..Vil du bli med i konkurransen hos meg er du hjertelig velkommen.Klem fra Maliva

  SvarSlett
 11. De bøkene var nydelige :D
  Og språket gjør ingenting,
  jeg skjønner godt hva som står ;)

  SvarSlett
 12. Så nydelige bøker! Det må vere koselig å få skrive notatane sine i sånne flotte bøker :)

  SvarSlett