fredag, oktober 23, 2009

Verkstedlampen min....

Denne Orginale klassiske verksteds lampen er blitt min i dag!!!!Hipp Hurra:-)Dansk design er bare så lekkert og denne lampen er i fra det danske Edge Form.
Lampen er i str medium og farven er en lysturkisgrønn farge (farven på bildet lyver litt) og den er bare så fin over kjøkkenbordet vårt.
Den finnes forresten i mange forskjellige farger ,3 forskjellige størrelser og kan fås kjøpt hos Det Mondæne Skur ,som jeg har skrevet om før.

God helg alle sammen:-)

Klæm fra Katarina

9 kommentarer:

 1. Veldig fin, liker godt den forme – og fargen :)

  Ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett
 2. huhu:)
  The colour fits perfect in your home!!! Love also your white impressions from the last post;)....have a great great weekend..hugs *Marie*

  SvarSlett
 3. Kjempefin. Lekre fargar og interiør hjå deg!

  SvarSlett
 4. Så fiiiiiin!!! Fargen er super!

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 5. flott lampe! utruleg skjønn farge på den :) god helg til deg Katarina!

  SvarSlett
 6. Kjempe-fin lampe!! Nydelig farge:)

  Ha en strålende helg!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 7. Det var jo pga. ditt innlegg at meg og mannen min havnet på Granola. Morsomt at du oppdaget innlegget nå. Jeg trålte jo bloggen din før vi dro avgårde til København. Det beste trikset er jo å lytte til kjentfolk. Og jeg var slett ikke skuffet over stedene du anbefalte. Hørte at Erteblomsten hadde truffet deg der nede i sommer på Royal Cafe. :))

  Lampen du har kjøpt deg er helt fantastisk og sånn farge som du har kjøpt gir meg ilinger helt ned i ryggen. Det er en av mine definitive yndlingsfarger. Du er heldig som har så mange lekre shopping muligeheter :)))

  SvarSlett
 8. Den er super lækkert! og det helle din hjem design er jeg meget stor fan af! Hav en dejligt aften, Asta

  SvarSlett