tirsdag, oktober 27, 2009

Vintage Factory

027
Det dere ser her er ett gammelt bilag fra ett dansk blad som jeg har tatt vare på..
028
Den råe vintage factory er min drømmestil…
030
Her kunne jeg ha drukket en stor kopp latte eller hatt plass til å lage mine ting.. Jeg er kanskje litt merkelig,men jeg kan ikke omgi meg med særlig mange farger,for da mister jeg lysten til å være i ett rom..Jeg må ha hvitt,jordfarger og en touch of sølv..Det gjør at de kreative indre kan vokse…
032
Denne Vintage Factory stilen var forholdsvis “ny” i 2006 og stadigvekk har den ikke slått til,men når man ser den stilen i blader er det bare ett herlig syn. I 2006 var jeg i Paris og når alle i rejsefølget lå på hotellrommet med vondt i hodet,dro jeg tidlig ut til det store loppemarkedet Saint Ouen,som ligger ved stationen Clignacourt. Der var det litt dyrt,men du store for ett loppemarked ,man kunne simpelthen få kjøpt alt.
031
033

Tusen takk for alle de fine kommentarene som dere har skrevet på de forrige innlegg. Det motiverer og gjør meg så glad.:-)

Klem fra Katarina

3 kommentarer:

 1. kommer sent den 12 og blir til formiddagen den 15, gleder meg VELDIG!:)
  tror det blir stor fare for gigantisk shopping...fnis

  klem

  SvarSlett
 2. Så flott blad! Skjønner godt at du har tatt vare på dette. Herlig inspirasjon, og du, dette ligna veldig på slik som du har det, syns jeg. :) Lekkert!

  SvarSlett
 3. Lekkert!
  Mmmmmm, drømmer meg bort;)
  Kveldsklem fra meg.

  SvarSlett