torsdag, oktober 11, 2007

Fabelaktig Tilda!!!

Foto: Katarina Trzaska

Har akkurat fått den nye Tilda boka i huset og den e bare helt fantastisk! Denne kommer til å bli min favoritt i høst og helt sikkert til mange andre også. Vakre bilder,koselige prosjekter og nydelig layout! Virkelig,virkelig gjennomført!!
Hadde jeg ikke greid å brenne fingrene mine sånn i dag,ville jeg absolutt ha sydd noe i fra den med en gang! :-)

10 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig til at se:-)

  SvarSlett
 2. Hei Katarina
  Tildas nye bok er i hus hos meg også.Synes også boka var fin. Har kjøpt ullfilt skal sy tøfler i helga. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Hva! Og jeg som trodde den kom senere denne måneden. Nei, nå ble jeg stressa. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 4. Har den kommet alt ?? Det har ikke jeg heller fått med meg. Nå må jeg skynde meg i butikken og se om de har fått den inn her jeg bor ! Det hørste jo riktig så lovende ut ! Ha en super duper weekend kjære Katarina. Så spenneden med give alongen også - du er bare super ! Takk for at du stiller opp. Trenger du hjelp er det bare å si i fra. Klem fra Sanna ;o)

  SvarSlett
 5. Hei vennen:) Ville bare kikke innom å ønske deg en god helg med mer påfyll av energi og glede:) Tenker på at det er rart å sette så pris på noen man ikke har møtt, men sånn har jeg det visst med deg-du er skjønn og fortjener det beste:)

  GOOOOOOOO klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Hei,kjapt innom for å ønske deg en god helg!!Håper det går greit med deg.Den boken ja, tror du jeg går å venter på den eller?Må en tur i butikken igjen i mrg og ta en titt...igjen.Gleder meg veldig.

  SvarSlett
 7. Så spennande!! Har sett fleire bloggarar som har kjøpt den boka..trur eg må bestille den eg og ;o)tilda har jo såå mangeflottre figurar! Ønsker deg ei super helg!

  SvarSlett
 8. Har sett litt i boka, og den virker fin. Kjøpte den som kom ut i fjor, så får se om jeg kjøper denne. Flott lysestake du har.

  SvarSlett
 9. Ja denne boka har jeg utrolig lyst på. Så den havner nok her også snart. Kanskje det er den inspirasjonen som trengs nå :)

  SvarSlett
 10. Den nye boka er rålekker - jeg falt veldig for forgjengeren, men denne nye er lekrere i figurene. Og jeg elsker fargene. :-)

  SvarSlett