torsdag, oktober 04, 2007

Bilder..

De siste dagene etter operasjonen har jeg bare kost meg og tatt det med ro. Jeg har fornyet litt hobbykroken min (bilder kommer snart) og vært kreativ. Da det ble en tom "vegg" i mellom pulten og bokhylla fant jeg ut at jeg måtte prøve å lage noen inspirerende og glade bilder. Dette er forresten de første scrappingbildene jeg har laget...
Resultatet kan dere se nedenfor :-)


Tilda's Verden har vært min inspirasjon..


Foto : Katarina Trzaska

Egentlig kan jeg ikke identifisere meg med bildene, da jeg hater sko og liker ikke å gå med vesker,men hvem vet..kanskje interessen kommer nå? :-) Tilda scrapping er i allefall gøy.

Here is some pictures I have made for my craftcorner...


8 kommentarer:

 1. Hei,håper det går bra med deg...sender deg noen tanker i ny og ne!! Søte bilder...alt med Tilda blir jo bare skjønt (",) ...husk at det ordner seg for snille jenter!!

  SvarSlett
 2. Knallskjønne bilder! Håpar på bra resultat og at du blir frisk snart! Klem

  SvarSlett
 3. Godt å høre at du har det bra. Bildene var jo skjønne da :)

  SvarSlett
 4. Hei på deg Katarina, godt å høre at operasjonen er overstått, har tenkt på deg vet du. Kjekt å se at du har det bra og holder på med ting. Nydelige bilder var det, har aldri prøvd dette selv, ser jo litt spennende ut da. Ha en kjempefin helg du, kos deg masse, slapp av og ta det med ro. En stor klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Bra du er i såpass form da! Bildene var kjempesøte ja, liker du ikke sko og vesker??? Hm...har jeg ikke fått med meg:)
  Ha ei god helg, vennen!

  SvarSlett
 6. Så søte bilder!! Fint at du er positiv og at du "henger fingrene i noe". Hjelper alltid på å for det første tenke positivt, og for det andre å ha andre ting å tenke på. Ønsker deg lykke til med resultat på prøvene! Og god helg :O)

  SvarSlett
 7. VELDIG fine bilder!

  SvarSlett
 8. Dear Katarina,
  Thank you for your lovely comment in my blog.
  I love your bilder ;o)
  They looks sooooo fantastic...
  I want link your blog too !!!

  So much love greetings from germany,Patricia

  P.S. I have a question...Your name Trzaska,it is polish??? I'm speaking polish ;o)

  SvarSlett