mandag, oktober 29, 2007

Wallstickers..fra Ikea..

Har veldig mye å gjøre om dagene,men her kommer et lite innlegg likevel..:-)
På denne store veggen har jeg drømt om ett stort bilde..endten fra New York eller noe annet eksotisk.Siden dette er en murvegg og jeg ikke har borhammer eller funnet bilde så ble disse wallstickersene rednigen..i allefall for en stund...De er fra Ikea, og kvaliteten utrolig bra.
I fjor på denne tiden var jeg i Paris på ett stort boligkjøpesenter..der så jeg wallstickers ,nesten maken til disse.. og wallstickers var ikke engang nesten nevt i noen boligblader eller noen steder forrige år..men nå er det jo masse man kan finne her hjemme.. :-)
Her kommer ett bilde før:

Etter:
Hva synes dere?

Har blitt inspirert av all den lillaen som er så "in" nå , så nå har jeg også tatt den herlige fargen i hus.. Den er så nydelig til brunt og palietter:-)Og den trengs absolutt ikke bare å brukes til advent :-)
Må dessuten takke dere alle for de skjønne kommentarene som kommer i fra dere! Det gjør at jeg blir glad og utrolig inspirert,skulle bare ønske jeg hadde mer tid.. :-)
Ha en fin kveld og en fin uke alle sammen ;-)
Thank you for all the great comments you have made on my blog laterly! It makes me happy and more creative..but I should wish I had more time to do things I love .. :-) I hope I can write back to you some day,when I have more time :-)

So about this post:

This is a part of my livingroom . I bought some wallstickers from Ikea long time ago.
I think they are funny but they looks also very nice and they makes this part of the room very cozy:-)

16 kommentarer:

 1. Heisann,lenge siden sist nå...måtte en kjapp tur innom favorittene mine...inspirasjonsjakt, og ja, da er jo bloggen din absolutt verdt et besøk. I mrg tidl skal jeg stå klar ved Ikea til åpningstid...nydelig dekorasjon,passer perfekt inn på soverommet vårt.Gleder meg allerede.Håper du har det bare fint!! ...stuebordet ditt er nydelig,vi høres, klem

  SvarSlett
 2. åhhh så koselig på stua di kjære Katarina!!.kan eg komme på kaffe?
  Kos dokke prinsessene...
  Veggen er rett og slett heilt topp, og lilla er skjönt!

  SvarSlett
 3. åhhh så koselig på stua di kjære Katarina!!.kan eg komme på kaffe?
  Kos dokke prinsessene...
  Veggen er rett og slett heilt topp, og lilla er skjönt!

  SvarSlett
 4. åhhh så koselig på stua di kjære Katarina!!.kan eg komme på kaffe?
  Kos dokke prinsessene...
  Veggen er rett og slett heilt topp, og lilla er skjönt!

  SvarSlett
 5. Så koseleg stue du har, og veggen blei berre nydeleg. Lilla har eg venta på ei stund no, var ikkje muleg å få tak i for ca eit halvt år sidan++ i alle fall her på landsbyda..

  SvarSlett
 6. Så gøy den dekorasjonen var. Kreativt og stilig. Du får det veldig fint til hos deg, og dette var en superduper løsning.

  Takk for titten, alltid spennende å komme innom. Håper det ordnet seg med alle disse epostene, og hotmail kontoen. Ha en fin uke:0)

  SvarSlett
 7. Så gøy den dekorasjonen var. Kreativt og stilig. Du får det veldig fint til hos deg, og dette var en superduper løsning.

  Takk for titten, alltid spennende å komme innom. Håper det ordnet seg med alle disse epostene, og hotmail kontoen. Ha en fin uke:0)

  SvarSlett
 8. Brukar vara in här och titta på alla vackra saker! Väggen blev jättefin. Du är så duktig! :)

  SvarSlett
 9. Stilig! Ikke visste jeg at IKEA hadde sånne. Må nok ta meg en tur dit med det første. Men før det skal jeg en tur til Danmark, og det gleder jeg meg masse til. Blir nok en shoppingrunde tenker jeg.

  SvarSlett
 10. nyyydelig på veggen din vennen:)

  Du er kjempeflink med detaljene OG helheten, ser virkelig ut som du har funnet din stil:) Gld i deg:)

  Klem

  SvarSlett
 11. HEj Katarina!
  Jag stod och tittade på de där väggdekorationerna på IKEA i går, jag skulle vilja ha ngt ovanför min säng, nu fick jag ju en idé:-)

  Ha det bra
  Kramar
  Katarina

  SvarSlett
 12. Fra Ikea! Viste ikke at de har sånne der! Det ble kjempefint!

  Ha en skremmende dag!
  KLem

  SvarSlett
 13. Jeg synes dette passet kjempefint på veggen din ! Stilig!!!

  SvarSlett
 14. Hvaaa...har ikea sånt no fint nå. Det ser jo alldeles ikke ut som ikea, iallefall ikke i stua di. Jeg elsker ikea altså. Men liker ikke at det ser ut som om man bor i ikea katalogen. Ha en fin kveld å kos deg :)

  SvarSlett
 15. Riktig så fin den wall stickersen fra IKEA. Har sette noen andre hos dem tidligere, men denne var jo skikkelig tøff. Flott ble det med den i stuen din - og så flott du har gjort det med litt nytt her og der. Må si at jeg er super misunnelig på det stuebordet dit - var ikke det et du reddet fra en "viss død" tidligere i år eller noe ? Skulle ikke det egentlig kastes ....? Lekkert er det i alle fall. Ønsker deg en fortsatt fin kveld ;o)

  SvarSlett