fredag, oktober 05, 2007

Kroken min..

Kreative kroken min..

Kroken ligger på soverommet mitt. Bordet har stått i mot veggen og det var ikke noe inspirerende,derfor ble det flyttet ut på gulvet og nå har jeg plass både til å klippe sy. Forhåpentlig kommer kreativiteten snikende snart og slik at vakre ting kan bli til.
Vil forresten takke dere alle for mange flotte ord og tanker. GID! Klem
This is my creative working place.

18 kommentarer:

 1. Hei, håper du har det bra :-)
  Du har en kjempe fin krok.

  SvarSlett
 2. Så koselig krok du har til dine puslerier. Det er bra å ha orden på sakene, det ser jeg at du har. :) Flotte Tilda-bilder du har lagd også.

  SvarSlett
 3. Hei.. Det blir en "vanlig" butikk. Har 100 m2 hvor jeg skal ha kaffeservering i gamle, nymalte "loppis"-funn, og hyller og bord fulle av ting og tang. Vil ha en uhøytidlig og stemningsfull oase, full av tente lys og dempet musikk, hvor man kan drømme seg bort i en stressende hverdag. Vil at det skal lukte nymalt kaffe og nystekte vafler, hvis mat-tilsynet synes det er greit, da! Flotte scrappe-bilder du har laget! Ha en flott uke. Oi, nå begynner detektimen igjen! Ha en feiende fin uke!

  SvarSlett
 4. Åh, så fint! det ser jättemysigt ut!

  SvarSlett
 5. Hallo vennen.
  For en fantastisk plass du har til å sitte når du skal få utfolde din kreativitet. Hadde ikke vært meg i mot å hatt et slik sted. Lyst og trivelig. Godt at opperasjonen er overstått. Håper det gikk bra. Slapp av og kos deg hjemme i din lille kreative hule. Å Tilda bildet du har laget er nydelig. Har også disse klippearkene og bruker av dem hele tiden. Må kjøpe nye nå for jeg har nesten brukt dem opp.
  Masse gode lørdagsklemmer fra Elin:O)

  SvarSlett
 6. For en hærlig arbeidskrok du har Katarina!! Her er det lenge siden jeg har vært - har ikke hatt så mye tid til bloggrunder i det siste! Håper alt er bra med deg og at du har det fint!!

  SvarSlett
 7. Knallfint! Det var det jo fra før også, men nå ble det mye mere luftig...blir litt trasig å sitte å se rett inni veggen ja:)))

  SvarSlett
 8. Hej! jag hittade din blog och tycker den är så fin.

  Kram
  Katarina i Sverige :-)

  SvarSlett
 9. Så koseleg arbeidskrok du har!! lyst og triveleg.. korta i forrige innlegg var flotte!! har aldri prøvd meg på scraping, men det ser så kjekt ut :o) Håpar det går bra med deg etter operasjonen.. Ha ei fin kommande veke!

  SvarSlett
 10. Hei Katarina. Du er så flink...Koselig med ny nettside og kjempefint at du orker å ta deg av den nye gave alongen. Jeg gleder meg og har allerede gjort klar gaven min.
  Syns denne kroken er så fantastisk fin, jeg har vært innom her på dette innlegget tidligere, men endte med å titte på flickr bildene dine... Og da glemmer man fort å legge igjen en hilsen. SÅ bra at du er tilbake etter operasjon, håper endelig at det gikk bra og at du er på bedringens vei. Alle gode klemmmer fra meg

  SvarSlett
 11. Kjære Katarina! Håper alt er etter forholdene bra med deg og at formen er stigende. Den kreative kroken din er så absolutt til inspirasjon og et flott sted til kreative utfoldelser. Deilig med god plass til alt det du holder på med.

  Takk for koselig kommentar i bloggen min. Danmark er jo bare er et deilig land, og Strandvejen med sine "små" steder en favoritt hos meg. Green Gate butikken i Charlottenlund ligger på Ordrup Jagtvej 109, 2910 Charlottenlund, og butikken heter Cosy Living. Jeg har forstått det dit hen at butikken er den med størst utvalg av Green Gate varer i Danmark og at innehaverne var de som startet hele Green Gate. Hvorfor butikken heter Cosy Living forsto jeg dit hen at det hadde vært en butikk ved det navnet i de lokalene før Green Gate overtok det, og derfor har de beholdt navnet. Litt forvirrende, synes nå jeg... Men butikken er så absolutt verdt et besøk, masse nydelig av alt hjerte kan begjære av Green Gate ting.

  De flødebollene du nevner har jeg ikke smakt før, men jeg får så absolutt notere det og legge til et besøk dit neste gang jeg kommer (vet jo ikke når det blir da, antakeligvis ikke før til våren). Kanskje vi kan møtes da...? PS. Koselig at du likte lykten jeg har kjøpt, den er jo bare så billig hos Netto. Så løp og kjøp!

  SvarSlett
 12. Hei hei, tusen takk for herlig kommentar! Ja, her går det bra om dagen. Men eg føler at tida fyk av gårde, og kan ikkje skjønne korleis eg for nokre månadar sidan ahdde tid til å jobbe 100% stilling, he he. Håpar du kjem deg fort og blir frisk og rask. Din kreative krok er fantastisk fin! Er dødsmisunneleg på deg som har så god plass. Eg syr på kjøkkenet midt i blandt brødsmular og kokkeleringsaktivitetar, he he. Klem

  SvarSlett
 13. Hei Katarina.
  Må jo bare takke for koselig hilsen på bloggen. Jeg syns denne Gave Alongen er så kjekk, det er så mange som finner på så mye kreativt og spennende og det er virkelig inspirerende å følge med på hva hver enkelt finner ut til sin venn. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; Veldig veldig snilt av deg å administrere det hele.
  Kosekroken din er superfin. Jeg trodde jeg hadde kommentert den før, men det må nok være i søvne for ligger jo ikke kommentaren min. Men nå er det sagt! Ha en fin dag;0)

  SvarSlett
 14. Hehehe...jeg hadde jo kommentert, må ha blinket,
  men nå har jeg kommentert her tre ganger;) så nå er det iallefall gjort! hehehe

  SvarSlett
 15. En kjempekoselig krok du har, og noen fine Tilda scapper du har laget!! linker deg!!

  SvarSlett
 16. Så kjempeflott kreativ krok, du har nok et stort soverom som får plass til dette. Lyst og delikat, her får du nok mange kosestunder med sying og de flotte smykkene dine. Ha en fin uke Katarina, kos deg, klem fra meg.

  SvarSlett
 17. Hej
  Håber at alt er vel. Din hobbykrog er dejlig lys, der er masser af mulighed for kreative aktiviteter.
  tilda-billederne er flotte. Det er super hyggeligt at klippe/klister...
  Hav en god dag.

  SvarSlett
 18. Fin hobbykrok - en imponerende orden - hos mig er der kun uorden! Tak for din hilsen i flickr.

  SvarSlett