onsdag, oktober 10, 2007

Forandring fryder..

Dere er sikkert kjempe lei av å se dette speilet,men må barre vise dere litt forandring.. Jeg så dette speilet i en sølvfargetutgave og ble med engang forelsket..Tenkte å kjøpe det,men i steden for kjøpte jeg spraymaling og sprayet i vei... Syns resultatet ble lyst og flott...Av og til savner jeg det sorte speilet,men det tok bare så masse oppmerksomhet at det var godt å få det "bort". Jeg har enda ikke fått "stylet" rundt det enda, men dere skal få se likevel. :-)

FØR
ETTER
Jeg valgte å beholde den litt brunlige/gullkanten og det ble et flott spill..Så er det blitt sikkelig efterår og jeg har vært hos en brukthandel og kjøpt store gamle potter. I de har jeg satt ned masse tulipaner , så nå skal det bli fint der ute på balkonen. "Dronning Ingrid" var nesten døde tidligere i år,men de kom seg så smått..Håper de blir mer frodig til neste år.

7 kommentarer:

 1. Spejlet er blevet flot. Din lejlighed ser bare så lys og lækker ud. (man kan lige se spærrene/bjælkerne i spejlet)
  Fine urtepotter. God ide at sætte tulipaner i dem.
  Jeg skriver et lille indlæg om digital scrapbooking på min blog.
  Men jeg bruger Adobe Photoshop elements 6 (man kan sagtens bruge udgave 5)

  SvarSlett
 2. Heisann! Nå har jeg kost meg lenge med den fine bloggen din! Speilet ditt ble lekkert! Mye litt maling kan gjøre. Hadde ikke vært så dumt med en tur til Marokko heller...Siden jeg sitter her med sne og slaps kan jeg jo bare drømme..:)
  Så har jeg fått med meg denne Interior gave alongen...hvordan melder man seg inn i den? Det ser jo så koselig ut:)! Så kansje jeg kan komme med i neste omgang..
  Da vil jeg bare ønske deg en fin dag!
  Klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Sølv er jo bare kjempefint. Har fått helt dilla på sort/hvitt jeg.. sølv passer jo så fint det det:o)

  SvarSlett
 4. Hei Katarina! Lurer bare på om du har mulighet til å sende meg mailen med min hemmelige venn på nytt, for jeg har ikke fått den (har vært noe surr med mailen en stund).

  SvarSlett
 5. Cathrine: Se på http://interiorgavealong.blogspot.com for mail adresse til gavealongen. Vil at alt skal gå igjennom den :-) TUUUUSEN takk for skryt forresten :-)

  Ingrid: Mail er sendt ;-)

  SvarSlett
 6. You have a beautiful blog,and your
  creative working place is very simple
  but very,very loveley.
  Regina

  SvarSlett