søndag, juni 01, 2008

Black & White Sommerhus


Foto:Danbolig

Dette sommerhuset er i en sort & hvit stil,noe som jeg synes er veldig stilfult.
Var forresten å så på finn.no på en del hytter ved sjøen i Norge og jeg må virkelig si det er mye ubehandlet panel enda. At folk ikke mistrives i noe sånt?! Når man ser på bildene så ser man virkelig hvor trist og mørkt de hyttene kan være... Ikke det at alle hyttene skal være hvite i en landstil,men man kan da virkelig freshe opp hytten slik at den blir lys og passer til stemningen ved sjøen... Hva synes dere?

5 kommentarer:

 1. Sukk, dette kunne eg ha flytta rett inn i. Klem :)

  SvarSlett
 2. Nydelige sommerhus! Det er koseligere når det er hvite vegger, synes jeg. Tror du har rett i at mange nordmenn bruker mye ubehandlet panel i hytter og sommerhus; tror det er noe som henger igjen fra gammelt av; det har liksom vært vanlig. Trauste nordmenn, vet du=) Hm, vet ikke helt. Alle jeg kjenner som har hytter (og det er mange!!! Norge er vel kjent for alle hyttene sine i skog og på fjellet)har ubehandlet panel. Faktisk ble jeg litt overrasket da foreldrene mine fortalte at de hadde malt panelet hvitt nå. Skal bli kjekt å besøke hytta nå!

  SvarSlett
 3. Hmm - så fine sommerhus du har funnet. Kunne godt tenkt meg fler av dem :o)
  Kjenner veldig godt til ubehandlede trevegger. Vi har en familiehytte hvor jeg ikke får lov av min far til å male vegger å tak - grrr. Han liker ikke forandringer nemlig - grr grr!! :o)
  Må nok "jobbe" litt med saken.

  SvarSlett
 4. Jeg er så hjertens enig! Vi kjenner flere som har bygd seg nye hytter de senere årene, og de fleste ved sjøen. Tror du ikke de velger seg ubehandlet panel, lom-møbler og rutede gardiner i tungt, rutete stoff i de lekre fargene mørkeblått, mørkegrønt og vinrødt sammen... Jeg får spader, hva får folk til å tenke at dette er farger som passer ved sjøen?? På fjellet er det jo en ting (selv om jeg ville hatt det lyst der også..), men så mye mer delikat det er med hvitt og pasteller ved sjoen!

  Hehe, kunne nesten blitt min kampsak, dette;) Herlige bilder som vanlig, foresten! Er du ikke med på Norske Interiørblogger, Katarina? Du er så velkommen, så velkommen hvis du vil:)

  SvarSlett
 5. Fru Pink: Hva er norske interiørblogger? Jeg vil jo egentlig si jeg er en alt mulig blogg,for jeg brenner jo for så mye,men jeg vil da saktens være med? Kan du sende meg litt mer info?
  Å du...nok en gang..tusen,tusen takk for skryt av bloggen :-)

  SvarSlett