torsdag, juni 12, 2008

Stylish girl

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska


Så er alle eksamener overstått og det er utrolig deilig. Det er litt merkelig å være ferdig med å lese & ikke minst skolen for et halvt år og bare være ut å jobbe.
Sånn som i kveld kjeder jeg meg meget,men har masse inspirasjon som bare vil ut for å bli til noe. Tenk,jeg har ikke vært kreativ på flere måneder,så det er sgu merkelig å bare begynne å sy eller lave noe.. Man har liksom litt for mange ideer som vil ut. Det første jeg håper jeg kan realisere er å sy noget tøj til min lille prinsesse, slik at vi har noe fresht nytt tøj til ferien.
Den lille prinsessen min er veldig opptatt av tøj, mine øredobber og hun har "stjelt" de 3 veskene jeg har.En brukes fast på tur til barnehagen :-)Hun er en kravstor lille pige,som nesten bestandig er like stylish hver dag. Jeg tror nok jeg ikke har sagt til henne en eneste dag for hva hun skal ha på,for det å matche er hun utrolig flink til :-) Å skjørt,ja det elsker hun,men gjør ikke alle piger det?:-) Håper fremover at det vil komme mange kreative innslag her på bloggen og at kreativiteten bare blomstrer framover.
Klems til dere alle
My stylish little princess - photos taken by me :-)

5 kommentarer:

 1. Hei Katarina,

  Tenkte jeg skulle stikke innom og hilse på, håper du har det bra!
  Du høres glad og entusiastisk ut, herlig :)) Jeg kjenner meg igjen med kreativiteten, det klør også i mine fingre om dagen. Gleder meg på dine vegne som nå fritt kan få utfolde seg!
  Gojenta di er så stylish og søt, jeg sender over gode sommerklemmer til dere begge!

  Aina

  SvarSlett
 2. Nydelig frøken du har, den alderen er så fin. De vet hva de vil. Min minste blir 3 år nå i juni og hun er veldig opptstt av klær om dagen. Elseker bildene du har lagt ut i det siste. Og så godt at du får tid til å være kreativ igjen. God helg, god klem!

  SvarSlett
 3. Hei vennen !

  Vel overstått !! Tenker det er sabla deilig ja:)
  Kjener den følelesen når man har behov for å kreere ,og jeg er ikke i tvil om at det snart blir masse nydelig prinsesse saker å se her .
  Hun er HERLIG!

  God leg til dere begge !!

  SvarSlett
 4. Kor fine bilda du har tatt. Håpe det går bra med dokker:)
  Klæm Lisbeth

  SvarSlett
 5. Så søt hun er da:) morsomme bilder!

  SvarSlett