tirsdag, juni 17, 2008

Nytt tøj til prinsessa
Så er en ny kjole/topp sydd til prinsessa. Jeg er veldig spent på om den passer for den er sydd uten mønster og uten noen spesielle mål...Men hvis ikke den passer så er det ikke krise,for kjolen var jo veldig enkel å sy. Tenkte å sy på stropper på den,men må vente til prinsessa våkner i morgen slik at jeg kan måle. Stoffet er fra Tilda kollektionen og cardiganen er i fra NoaNoa outleten som ligger på Langlinje.Betalte 50 kr for den:-)
I morgen starter jeg i praktikk! Jeg fikk meg endelig en praksisplass ,så nå er det ut å ta synsprøver og jeg er bare så glad. Skal sykle 9 km hver vei - jeg har jo ikke busskort fra 1.april til 1.oktober ,så forhåpentligvis blir all sjokoladen jeg spiste på skolen borte på null å niks :-) Ha en riktig god natt alle sammen.

5 kommentarer:

 1. Maria / Frøken Fryd9:01 a.m., juni 17, 2008

  Åhh, så flink du er Katarina :-)

  Både kjolen til prinsessen, OG kjolen til dig selv er jo bare SÅ fine.

  Jeg har sendt dig en mail forresten.

  God dag, og god start på praktik,
  klem Maria.

  SvarSlett
 2. NYDELIG!!! Prinsessa blir nok knallfin i det søte settet som du har sydd til henne :o)
  Kjolen under som du ha sydd til deg sjølv og blei utruleg flott!! Du er jammen blitt flink med symaskinen..det er ikkje eg enno ;o) Kikkar på den innimellom, men nei. den blir ståande...
  Ønsker deg ein fin dag!

  SvarSlett
 3. Ojojoj, så mykje fint du har sydd i det siste! Du ser smekker ut i kjolen, og ber absolutt ikkje preg av å ha spist sjokolade spør du meg! Knallflink er du og har absolutt fortent ein award som ligg i bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Hei, så nydelig kjole som du har sydd :-) Ønsker deg en fin dag :-)

  SvarSlett
 5. Så fine kjoler!! Du må være stolt av deg selv, for du er så utrolig flink!

  Så mange fine interiørbilder du har på de forrige innleggene! Virkelig mye fint!

  Mvh

  Midnattsola

  SvarSlett