mandag, juni 23, 2008

Herlig med blomster..

Bildene taler for sig selv..gjør de ikke? Blomster er utrolig vakkert :-) Tror nesten jeg må kjøpe noen i morgen:-)

13 kommentarer:

 1. Å så herlige bilder, nå må jeg også ut å kjøpe noen blomster :o)

  SvarSlett
 2. Så mye fint. Jeg misunner deg alle de fine blomsterbutikkene i Køben. Jeg må alltid ha med meg en gigantbukett fra Illum Blomster når jeg er i København.

  SvarSlett
 3. Som vanlig er det masse inspirasjon å hente her hos deg Katarina :o) Tenk om vi kunne hatt samme utvalg (og priser) av blomster her på Island som dere har i Danmark.
  Søstrene Grene har vi, og nå skal jeg jamme sjekke ut om de har fått inn Wallstickers her og. Den du viser er veldig lekker!!
  God sommmer!

  SvarSlett
 4. Hei jenter :-)
  Ja,det er riktig mange flotte blomsterbutikker her nede og ikke minst så er prisene bare supre. Kan meget godt li de der buketter til 20-30 kroner..Masse herlig blomster for pengene. Spesielt deilig er det når det er vinter og man synes alt er bare trist å grått,så hjelper det jammen meg mye på at man har en bukett med friske herlige blomster på sitt bord.
  klem til dere alle :-)

  SvarSlett
 5. Ååå, skal si du har kommet over de aller,aller nydeligste bilder! Ble kjempelykkelig i dag, kom hjem til en stor bukett rosa peoner i dag:) Mannen har pugget navnene på favorittene nå tror jeg, ranunkler og peoner, ranunkler og peoner, ranunkler og peoner;)wallsticksene i innleggene under var jo supre! Jeg var nettopp på søstrene på sandvikasenteret, og der hadde de ikke slike:/
  Ha en finfin uke fortsatt!

  SvarSlett
 6. Man er garanter å se vakre, kule bilder hjos deg ja:) Utrolig flotte blomsterbilder!

  SvarSlett
 7. Hej.Vad roligt att jag hittade till din blogg.
  Vilka underbara bilder du visar,man blir så inspirerad.
  Ha det gott
  kram Anette

  SvarSlett
 8. Hei igjen:)
  Vet du, når det gjelder nettsteder om byen er jeg ikke sikker. Men google salem, ma. Så kommer du til riktig by iallefall:) Det er nemlig en salem i alle new england statene! Dvs det er veldig mange byer her borte som deler navn med byer i nabostatene. Jeg er litt mer sånn at jeg resier et sted å tar det derfra, sikkert mye jeg går glipp av av attraksjoner o.l, men vi får likevel opplevd mye utenom "turiststrømmen" på den måten:)
  I morgen reiser vi til Cape cod, har nettopp bestilt motelrom og måtte spørre om det var noen loppemarkeder i nærheten... og vi har da tydeligvis kommet til loppemarked himmelen:D blant annet dette http://www.raynhamflea.com/index.html med over 500 utstillere! Og mange flere, blant annet var den nærmeste butikken til motellet en butikk som het antique flea market:D

  Ha en flott helg i herlige København!!
  klem

  SvarSlett
 9. hei vennen.sender deg en mail etterhvert jeg, med mobilnummer-så kan vi avtale litt angående københavn-besøket:) Dato er hvertfall 04.-07.aug:)

  Smask!

  SvarSlett
 10. Hvor finner du alle disse herlige bildene!? Blir utrolig inspirert kjenner jeg!
  Du har en utrolig flott blogg, mye vakkert!!

  klem

  SvarSlett
 11. hej Katarina, i love these flower pictures, they are amazing!!! Have a little look at my blog there is a little surprise for you. My daughter scrolled you as my award winner!! You rock!!!.... and you are one of my favourite blogs:)....Have a great weekend og jeg ønsker dig en god sommerferie!!! Klem *Marie*

  SvarSlett
 12. Så nyydlig!

  Skal ta storejenta mi med til ei KØBEN.HELG! Har aldri vært der, men tror du må lage ei MÅ OPPLEVE -LISTE ...

  SvarSlett
 13. The flowers are very beautiful!
  I love my house with beautiful flowers ...
  Inspiring post!
  :O)

  SvarSlett