torsdag, juni 19, 2008

En torsdagskveld i København

Har vært hos noen venner til middag i kveld og nå sitter jeg hjemme med verandadøren oppe. Klokken er 22.20 og det er stadigvekk 18 varmegrader.. Hører fuglene kvitrer og ser solen går ned..Herlig :-)Tenker li at når jeg no sitter her så kan jeg jo ta noen bilder fra leiligheten.. Dere har sett det før,men må jo bare vise den igjen...

Bjelkene i taket på stua. Det er vel en 5 m på det høyeste tenker jeg. Stua er ikke så særlig stor så taket gjør rommet herlig å være i - deilig og åpent.
Litt kaotisk krok i stua..men hyggelig likevel.
Dyre & billige - naboer i mine kjøkkenskap. Jeg har sagt det før - jeg elsker Musselmalt Mega,men det er nok for at jeg er en skap danske og elsker dansk design:-)Jeg har tekannen,et middagsfat og frokostkopper til 6 pers.Å jeg elsker å bruke dem. Dette er porselen som er kraftig og tåler en støyt og jeg har det vel sånn at,hvis jeg ikke kan bruke koppene til hverdags, så kan jeg bare la være å ha kopper & kar.
De prikkete koppenesom dere ser kjøpte jeg for lenge siden på Søstrene Grene. Tror faktisk de har dem ennå..

7 kommentarer:

 1. Skulle til å slå av pc'en og gå til køys, men måtte inn og se om det var noen aktivitet i Køben..
  Ikke lenge til vi møtes nå:) Håper det går bra i praksisen..
  Nattaklem

  SvarSlett
 2. Koselig at du stakk innom - Æ glede mæ sånn te å sjå dæ og i hele tatt ¨å ha en herlig sommer i lag med deg :-) Håper dere har det fint i Svolvær. Litt varmt vær og en klem kommer til dere fra København :-)Natta;-)

  SvarSlett
 3. Eg gleda meg og! ;-)
  Håpar du har fått dei to siste mailane.
  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 4. Hei du

  Har fulgt deg litt på bloggen sånn innimellom, men aldri lagt igjen en hilsen. Den kommer nå.

  Har for første gang i livet feriert i Danmark. Jeg og min kjære har tilbragt noen herlig dager i deilige København. Vi har trasket opp og ned og gatelangs (kanskje mest rundt Strøget) og jeg simpelthen elsker denne byen. Vi er begge to skjønt enige i at her kunne vi tenkt oss å bo, fordi byen og folket treffer oss så midt i hjertet. Kan ikke annet enn å misunne deg ditt københavnske liv. Kommer innom deg igjen og hilser på. Du blogger så mye fint- og variert. DET liker jeg.

  Danske klemmer kommer herfra.

  Marit

  SvarSlett
 5. Du skal ikkje ha vondt av ein ting. Syns berre kommentaren var kjekk eg :) Likar konstruktiv kritikk eller kva eg skla kalle det :) Ha ein finfin lørdagskveld.

  SvarSlett
 6. Selv om dette er byen etter vårt hjerte, har man barn å tenke på, i tillegg til det å ha en jobb å gå til. Men en dag... kanskje... så ville det vært drømmen. Vi går bare rundt å smiler hele dagen vi to. Vi elsker å være her. Danskene så imøtekommende og smilende. Hvis alle dansker er som min koselige arbeidskollega og hans kone (som har lånt oss denne hytten), ja da vurderer jeg å flytte hit sporenstreks ;-)

  Misunner deg det godt liv her nede. Håper det en dag kan bli mitt privilegium også.

  Vi høres!

  Marit

  SvarSlett
 7. Klart eg forstår. Diggar Boligliv-stilen og ikkje minst Boligmagasinet. Men det er rart med det, det er ikkje alltid at smaken får fullstendig utspel i interiøret sånn ellers :) ha ein super lørdag!

  SvarSlett