onsdag, oktober 15, 2008

Hollywood Mon Amour....

Jeg må bare anbefale dere en Cd i kveld...


Marc Collin er en super kjent fransk komponist fra Paris. Han er mannen bak flere kjente sanger og mannen bak dette albumet
Dette er en cd med kjent film musikk fra 80 tallet, som er gjort om til en ny og herlig version ,sunget av forskjellige sangere m.flere. Sangene man kan finne på platen er blant annet i fra Top Gun (Take my breath away),Flachdance ( What a feeling) & Rocky 3 (Eye of the Tiger).Spill den i bilen,spill den i butikken,på ipoden - sånn som jeg, eller på jobb..Jeg garanterer at cden fenger. ME LOVE IT !
Smakebiter kan dere finne her og på itunes,hvis dere har.

6 kommentarer:

 1. Så lekker bloggen din var blitt!!! Adeles nydelig, og det var også prinsessekjolen din.

  SvarSlett
 2. Dette skal jeg sjekke ut ja!Takk for tipset!;)

  SvarSlett
 3. Velkommen tilbake og grattis med ny, lekker blogg!!!
  LILLA, ja. Jeg strikker og kjøper både garn og tøy i lilla for tiden. Jeg elsker orange, og jeg elsker lilla og orange sammen. Har du prøvd det?
  Jeg kjøpte Debbie Bliss magazinet 2 gang jeg så det i hyllene. Angret så første gangen, at jeg ikke kjøpte det......og MÅTTE bare da jeg så det igjen. Det er da helt fantastiske saker å strikke i det magazinet!!! Og verdt alle pengene!!

  SvarSlett
 4. Hei igjen.
  Måtte bare innom og gratulere deg også, med omtale i HV. Så morsomt! Så fikk du også dine 15 minutter !!

  SvarSlett
 5. ååååå så utrolig kul den var,
  hører på smakebiter nå.
  Den skal jeg ha.
  Tusen takkfor tips:-)
  I love.

  SvarSlett
 6. Takk for kosleig melding!! Har blitt tatt så godt i mot at! Men en får jo litt dilla i starten og da tar det mye tid...roer meg vel??

  SvarSlett