søndag, oktober 19, 2008

Unika veske by me..

Her en kveld fikk jeg plutselig den kreative ånden over meg og kl 22.30 startet jeg å klippe noen remser av stoffrester jeg har.. Hadde bestemt meg på forhånd at her skulle det ikke brukes noen form for cmmål eller nåler,nei det skulle bli en unika veske.Den skulle ikke være perfekt,den skulle bare være tøff og litt etnisk ...Om jeg har lyktes må dere selv avgjøre..

Alle remsene er av ulik størrelse og stoffene er blant annet fra Liberty og Tilda serien. Vesken er stivet av slik at den blir mer funksjonell. Innerforet er av lilla polkadotstoff.
Da jeg var ferdig med vesken,syntes jeg det var for mange perfekte og rette sømmer,så da "ødela" jeg det med litt krysssøm i forskjellig størrelse,for å få litt råere utseende.. I fra de andre veskene mine er jeg vel kjent for å ha ett vedheng på og det ble det også på denne.

"Special Friend" er også en annen detalje på vesken.

7 kommentarer:

 1. morsom og fargerik veske :) Ha en fiiin søndag!

  SvarSlett
 2. Så flott og unik vesken din ble. Praktisk og fin å ha med seg på shopping:0)

  SvarSlett
 3. SUPERFIN, så krativ du er på kveldstid!!B-menneske?? Jeg tenkte å strikke og tove en veske til jul i gave til en liten frøken på fire vi kjenner. Nå lurer jeg på om jeg skal sy istedet...

  SvarSlett
 4. Så kreativ du er!!De ble kjempe fin!Godt tips til alle med stoffrester;)

  SvarSlett
 5. Den var super fin!
  Hilsen en som veskedilla!!!
  Klem

  SvarSlett
 6. Hello Katarina, I found your beautiful blog this evening. Very nice pictures of a very sweet princess. Greetings to wonderful Copenhagen from Germany. Have a nice week, Ute

  SvarSlett
 7. Denne var superflott du. Jeg synes slike farger er så glade og kjekke. Ha en fin fin mandag, Katarina. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett