mandag, oktober 27, 2008

Snart er det jul igjen...

Efter at jeg fikk barn så synes jeg simpelthen tiden flyver avsted og snart er ett år gått igjen. Nå nærmer julen seg - det er dog enda 2 mnd til,men hvis man har lyst til å være kreativ, så må man begynne så smått med juleforbredelsene. I år har jeg som plan å lave en julekalender til prinsessa, og noen julegaver til venner & familie...
Nå når prinsessa er blitt 3 ½ år og forstår mer, så er det hyggelig å introdusere hende for litt mer avansert ,kreativt arbejde og jeg har planer om at vi skal lave noe julepynt til vårt juletræ. I år har jeg lyst til farver,for det er simpelthen så nydelig mot alt det hvite og sølv vi har i forvejen i vår leilighed.

Disse søde Maileg nissene er bare utrolig søde og så laves de nå i noen lækre farver. Syns dere ikke?Vi skal feire jul her nede dette år og da får man med en gang lyst til å gjøre mer ut av det enn om man skulle ha dratt hjem til Norge.Disse figurene er også fra maileg og jeg har veldig lyst på de små danske soldatene for det er bare så utrolig flott og deiligt dansk.


Alle foto er fra nostalgi-fyn.dk
Nå er det sånn at jeg ikke mottar så mange julekort,men hvis jeg hadde ville det ha vært hyggelig med et slikt juletræ og feste de på.
Ha en riktig fin mandag alle sammen :-) Klem

7 kommentarer:

 1. Her var det mange flotte fristelser, og mye gøyt å pynte hjemmet med... :0)

  SvarSlett
 2. Wow vilket vackert julpynt! Jag tycker om alla färger.
  Och så har du en fin blogg!

  SvarSlett
 3. Så utrolig flotte bilder - og tusen takk for ett ordentlig juleinspirert innlegg her :-) Kommer til å gå og legge meg i kveld med skikkelig julefølelse :-)

  Har også en treåring i hus - og har planer om ett aldri så lite juleverksted med hans kusiner og fetre i år - kan bli spennende å se hva utbyttet blir :-)

  Ha en fin førjulstid! :-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Fristende saker!!! Ja, det er bare å glede seg til tiden som ligger foran oss nå!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med "ny" herlig blogg Katarina!! Jeg digger den rett og slett :) Og så utrolig mange fine innlegg siden sist jeg tittet inn til deg! Kjolen og vesten du fikk kjøpt i Warsawa er helt nydelige. Det må ha vært bra kupp, kan ikke fortstå annet :)
  Snart adventstid! Gleder oss!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Julen kommer sånn plutselig, alltid! Men pepperkaker baker jeg hvert år, og mine er de aller beste!! Det ender alltid med at jeg må bake enda en omgang, for jeg spiser alltid opp den første runden med pepperkakaer selv, mums mums.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Soppene er kjempefine - lager du de selv? Jeg kunne godt tenke meg å sy noen slike - hvis du har oppskrift..
  Kjempefin blogg! Fant deg via Lekkermunn - den beste matbloggen på nettet :-)
  Janke

  SvarSlett