søndag, oktober 12, 2008

Weekend med masse inspirasjon

Så er jeg tilbake etter en flott ferie i Warszawa. Været har vært topp,shoppingen har vært i kategorien vintage og maten super..Vintage tingene viser jeg en annen dag..
Nedenfor kan du se to små bilder. De måtte jeg bare ta med meg etter vår søndagstur i byen,med cafebesøk og kos. Bildene er gratiskort som man kan ta med seg, fra forskjellige cafeer i byen. Tøffe syns jeg, og godt med litt farver :-)


Endelig har Capris (Adlibris.dk) åpnet her i Danmark og jeg tok da sjansen å bestille noen bøker.Bøkene kom på fredag så det var stor jubel i stua når jeg kunne hente dem innen weekenden kom i gang.
Den gode feen viste for en stund tilbage noen flotte bøker på bloggen sin som jeg fant ut at jeg bare måtte ha.Jeg har masse garn og håper noe kan bli brukt opp,men om jeg ikke strikker noe fra bøgene får tiden vise,men i allefall så har jeg inspirasjon i boghyllen.
Strikk a la design Katarina har jeg også startet på som dere kan se her.


I Warszawa var jeg innom American bookstore og der hadde de det nyeste Debbie Bliss bladet. Dette bladet har jeg ønsket meg i lengre tid,men syns det har vært for dyrt å kjøpe her hjemme,derfor ble jeg glad når det kostet en fornuftig pris hos dem og ikke minst når det inneholdt noen av de tingene jeg kunne ønske jeg fikk til å strikke...Viser dere her noen smakebiter..
Denne boleroen er bare nydelig..men er vist i kategorien advanced. Den er strikket av 7 nøster og med en garnpris på 92 kr hos pinnsvin design,kan jeg bare glemme å drømme om den..

Med denne lekre luen kan både snø og storm komme...Er den ikke utrolig nydelig?

I magasinet kan man finne de mest populære tingene, tatt ut i fra de siste bøgene til Debbie Bliss. Man kan finne alt fra noe til en selv,noe til hjemmet og noe til babyen. Jeg sitter nå og håper på ,at noen rundt meg snart skal ha en lille en, for jeg har så lyst til å strikke det teppet til venstre og bruke opp babygarnet jeg har.. Jeg får bare krysse fingrene :-)
De 4 siste bildene er i fra strikkemagasinet.

4 kommentarer:

 1. Så kjekt at eg er til inspirasjon :) Den hua frå Debbie Bliss ser heilt utruleg fin ut!!! Babyteppet også. Velkommen heim forresten :) Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Nå skal du få høre hvordan jeg ble en blogger...For ca et halvt år siden søkte jeg på "Tilda" på kvasir fordi jeg skulle prøve meg ved symaskinen. Da ramlet jeg inn på din blogg, ante ikke at det var et samfunn der ute av kreative og interiørinteresserte damer. Ble imponert av leiliheten din og sy- og strikkeprosjektene dine!Iallefall ,smugkikket stadig på din blogg og via linkene dine ble listen med favoritter stadig større. Forrige uke tok jeg steget helt ut og laget min egen blogg. Er ikke akkurat proff ennå, men moro er det. Har tatt meg den frihet å legge deg i listen min, det er jo "din skyld" at jeg er her...! Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 3. Utrolig lekre ting! Du var virkelig heldig som fikk de lekre bøkene til helga. Jeg venter også en bok fra capris, Skandinavisk Jul. :) Herlig den lua, ja. :) Flott poncho du har strikket, du er kjempeflink, ser den er typisk deg også. Kler den nok godt. God ny uke til deg, Katarina. Klem, Hulda.

  SvarSlett
 4. Hej og velkommen "hjem" til Danmark.
  Dejligt med ny inspiration...havde ventet spændt på hvad der nu kom på bloggen når du var tilbage.
  Fine fine sager. Lækker strik kan jeg se.

  Karen

  SvarSlett