onsdag, oktober 29, 2008

Ny bog - "Hjem til Jul"

Jeg vet at det er mange av dere som elsker Danske Interiørbøker og derfor vil jeg gjerne tipse dere om en ny bok fra den kjente forfatteren Lise Septimius Krogh. Hun har tidligere skrevet bøgerne Julealfabetet,Franske Forbindelser og Drømmen om Italien, som har solgt stort,både her hjemme,men også i Norge.
Boka "Hjem til jul" er på 240 sider og tar for seg 12 julehjem med flotte stemningsbilder og lækre oppskrifter. Boken er interiørmessig forskjellig - alt fra den modernestil til det franske landstilen,noe som gjør den spennende og variert.
Bokas ISBN nr er 9788702071887 og boken koster 299 kr fra Forlaget Gyldendal og 284 kr på Adlibris.dk.. Så løp å kjøp..kniiis... :-)
Ha en flott onsdagskveld alle sammen :-) Klem ;-)

10 kommentarer:

 1. Virker som ei veldig fin bok, har jo julealfabetet, så man vet jo at det er flinke folk som står bak.

  ps. har auksjon inne hos meg. ;)

  SvarSlett
 2. Hei! Her har jeg ikke vært før! Fant hit via Tines kreative hjørne. Så flott blogg du har!! Nyyydelig design og mange inspirerende bilder!

  Jeg linker:)
  Klem Anette, Norge

  SvarSlett
 3. Oo tack för tipset, måste köpa! kram

  SvarSlett
 4. Åååh så lekkert dette så ut da! Jeg har så sansen for alt som kommer fra denne damen (jeg har jo Julealfabetet, og har sett masse flotte interiørreportasjer laget av henne og hennes mann - fotografen) så dette ser ut til virkelig å være boken å ønske meg nå før den søte juletid...

  SvarSlett
 5. Jaaa, jeg gleder meg !! Var inne på Capris for to dager siden , men da var denne ennå ikke kommet ...
  Må jammen inn å sjekke igjen . Elsker julebøker , og denne virker spennnede !!klem

  SvarSlett
 6. Nå som julestemningen begynner å komme sigende var dette et flott tips. Har faktisk ikke hørt om Lise Septimius Krogh så hun må jeg sjekke nærmere ut.

  SvarSlett
 7. Den hørtes knallbra ut. Denne skal jeg sjekket ut.. har nemlig tenkt å kjøpe meg en julebok !

  Takk for tips : )

  SvarSlett
 8. Denne boken har jeg kjempe lyst på den legger jeg i listen over ønsker.

  God helg.

  SvarSlett
 9. Det er en nydelig bok, og det kan jeg skrive under på! Var i København nå i uken og var en tur på Den Sorte Diamant, og der hadde de den for salg (298,-dk. kr er spent på hva den koster i Norge). Jeg stod lenge å bladde og veide for og i mot. Men kofferten var stappet, og det var litt tyngde i boken. Så navnet på forfatteren ble noterti håp om at Capris har den, så nå skal sjekke!! Takk for at du "minnet" meg på det ;0)

  God helg til deg og den lille prinsessen din

  SvarSlett
 10. Nå er boken betilt hos Capris. Kostet kun 264,- nkr. Ja,nå er det bare å vente på postmannen ;0)

  SvarSlett