mandag, juni 23, 2008

Herlig med blomster..

Bildene taler for sig selv..gjør de ikke? Blomster er utrolig vakkert :-) Tror nesten jeg må kjøpe noen i morgen:-)

lørdag, juni 21, 2008

Sommeraften...


I weekenden skulle jeg ha vært til svensk midtsommer fest,men det måtte jeg dessverre melde avbud pga jobb. I stedet , får jeg bare nyte de vakre bildene av denne hytten:-)Riktig god weekend alle sammen :-)

torsdag, juni 19, 2008

En torsdagskveld i København

Har vært hos noen venner til middag i kveld og nå sitter jeg hjemme med verandadøren oppe. Klokken er 22.20 og det er stadigvekk 18 varmegrader.. Hører fuglene kvitrer og ser solen går ned..Herlig :-)Tenker li at når jeg no sitter her så kan jeg jo ta noen bilder fra leiligheten.. Dere har sett det før,men må jo bare vise den igjen...

Bjelkene i taket på stua. Det er vel en 5 m på det høyeste tenker jeg. Stua er ikke så særlig stor så taket gjør rommet herlig å være i - deilig og åpent.
Litt kaotisk krok i stua..men hyggelig likevel.
Dyre & billige - naboer i mine kjøkkenskap. Jeg har sagt det før - jeg elsker Musselmalt Mega,men det er nok for at jeg er en skap danske og elsker dansk design:-)Jeg har tekannen,et middagsfat og frokostkopper til 6 pers.Å jeg elsker å bruke dem. Dette er porselen som er kraftig og tåler en støyt og jeg har det vel sånn at,hvis jeg ikke kan bruke koppene til hverdags, så kan jeg bare la være å ha kopper & kar.
De prikkete koppenesom dere ser kjøpte jeg for lenge siden på Søstrene Grene. Tror faktisk de har dem ennå..

tirsdag, juni 17, 2008

Nytt tøj til prinsessa
Så er en ny kjole/topp sydd til prinsessa. Jeg er veldig spent på om den passer for den er sydd uten mønster og uten noen spesielle mål...Men hvis ikke den passer så er det ikke krise,for kjolen var jo veldig enkel å sy. Tenkte å sy på stropper på den,men må vente til prinsessa våkner i morgen slik at jeg kan måle. Stoffet er fra Tilda kollektionen og cardiganen er i fra NoaNoa outleten som ligger på Langlinje.Betalte 50 kr for den:-)
I morgen starter jeg i praktikk! Jeg fikk meg endelig en praksisplass ,så nå er det ut å ta synsprøver og jeg er bare så glad. Skal sykle 9 km hver vei - jeg har jo ikke busskort fra 1.april til 1.oktober ,så forhåpentligvis blir all sjokoladen jeg spiste på skolen borte på null å niks :-) Ha en riktig god natt alle sammen.

søndag, juni 15, 2008

Kjole til meg selv

Summertime


Foto: Katarina Trzaska

Jippi,jeg har endelig sydd noe til meg selv! Er så stolt for at jeg endelig tok mot til meg å prøvde :-) Dette er vel den 3 ganger jeg syr noe til meg selv og det gir alltid mersmak,men det er liksom litt vanskelig å komme i gang :-) Mønstret er inspirert av disse - 80 eller var det 70 tallskjolene.. Tok litt av på størrelsen jeg fant i et mønster fra et gammelt "alt for håndarbeide" blad ,men enda er den romslig...
Str er 38/40 og en rad mangler,men jeg vil ikke ha den lengre.:-)Tror jeg..kniiis...
Dette stoffet har dere forresten sett som puter hos meg :-) Det var opprinnelig mening at stoffet skulle bli en omslagskjole,men da jeg (endelig) fant ut at jeg ikke kler omslagskjoler så godt,og i allefall ikke i bomullstoff,så ble stoffet bare liggende.Men voila...en annen kjole. Så gjenstår det bare om den bliver brukt..kniiis...
I have made a summerdress for myself :-)

fredag, juni 13, 2008

Svensk Skjærgårdsliv

Disse bildene fra Stockholms skjærgård synes jeg er så praktfulle og her kunne jeg godt ha tilbringt min sommer med gode venner og selvfølgelig med god mat & drikke :-)
Når der bliver sommer savner jeg faktisk den trønderske sommernaturen og ikke minst sjøen. Jeg gleder meg nå til min sommer ferie for den skal tilbringes i trøndelag - endelig. Der er 3 år siden jeg var der på sommeren. Jeg har kun vært på de mest triste periodene av året og selvfølgelig også de koldeste. Håper det bliver masse godt vær slik at vi kan bare nyte :-) Ha en fin kveld alle sammen.

torsdag, juni 12, 2008

Stylish girl

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska

Foto:Katarina Trzaska


Så er alle eksamener overstått og det er utrolig deilig. Det er litt merkelig å være ferdig med å lese & ikke minst skolen for et halvt år og bare være ut å jobbe.
Sånn som i kveld kjeder jeg meg meget,men har masse inspirasjon som bare vil ut for å bli til noe. Tenk,jeg har ikke vært kreativ på flere måneder,så det er sgu merkelig å bare begynne å sy eller lave noe.. Man har liksom litt for mange ideer som vil ut. Det første jeg håper jeg kan realisere er å sy noget tøj til min lille prinsesse, slik at vi har noe fresht nytt tøj til ferien.
Den lille prinsessen min er veldig opptatt av tøj, mine øredobber og hun har "stjelt" de 3 veskene jeg har.En brukes fast på tur til barnehagen :-)Hun er en kravstor lille pige,som nesten bestandig er like stylish hver dag. Jeg tror nok jeg ikke har sagt til henne en eneste dag for hva hun skal ha på,for det å matche er hun utrolig flink til :-) Å skjørt,ja det elsker hun,men gjør ikke alle piger det?:-) Håper fremover at det vil komme mange kreative innslag her på bloggen og at kreativiteten bare blomstrer framover.
Klems til dere alle
My stylish little princess - photos taken by me :-)

Fargerikt hjem

En alternativ måte å bo på..Stylish :-)

tirsdag, juni 10, 2008

Skjønt...

Foto: Sköna hem
Så er det eksamenstid og dagene brukes til å lese på øyets anatomi og fysio/geometrisk optik :-)
Gleder meg til denne uken er over og jeg håper jeg slipper å ta opp bøkene noe mer igjen :-) Ønsker dere alle en riktig deilig uke med disse skjønne bildene. Er det ikke bare lekkert?

søndag, juni 01, 2008

Black & White Sommerhus


Foto:Danbolig

Dette sommerhuset er i en sort & hvit stil,noe som jeg synes er veldig stilfult.
Var forresten å så på finn.no på en del hytter ved sjøen i Norge og jeg må virkelig si det er mye ubehandlet panel enda. At folk ikke mistrives i noe sånt?! Når man ser på bildene så ser man virkelig hvor trist og mørkt de hyttene kan være... Ikke det at alle hyttene skal være hvite i en landstil,men man kan da virkelig freshe opp hytten slik at den blir lys og passer til stemningen ved sjøen... Hva synes dere?