lørdag, mars 28, 2009

Ett designer hjem...

Louise Campbell er en av de hotteste danske designerne som finnes og hennes design slutter aldri å imponere. Selv synes jeg nok at det er litt for moderne,men syns det er sjovt og inspirerende kontrast til alt det andre som finnes på boligmarkedet.
Fant noen bilder av Louise's hjem da jeg søkte etter noen danske møbelklassikere. Dette er hennes sønns Gustavs værelse.

Her kan dere se Fatso ,som er en av lampene Louise har designet og som er satt i produksjon for Louis Paulsen.


Alle bildene er lånt fra her
Du kan også lese mer om Louise her

Så viser jeg nok en gang mine favoritt stoler..Hans J. Wegners klassiske Y-stoler. Jeg har vist dem før og de dukket nok en gang opp..i Louises hjem..Dette er noen stilige stoler som passer til ett hvert interiør og enhver bolig...Fikk introdusert de første gang jeg bodde her nede. Da hadde min husvært som da bodde på Østerbro,hele leiligheten fylt med dansk design..Jeg satte vel ikke pris på det da,men nå er jeg bare helt vill med dansk, klassisk design:-)

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg! Och såå mycket fint du visar! Kram Susanne

  SvarSlett
 2. For et lekkert hjem!!!

  Digger de gulvene.

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Kjempefin og tøff heim. Y-stolane dukkar opp i alle magasin for tida. Ei venninne av meg kjøpte seg nye Y-stolar til 8 personar og DET fine spisebordet. Du kan sikkert tenke deg prisen. Og nokre månadar etter fann ei anna venninne samme stolar og bord på Finn, og betalte berre 4000 kr for det. Sjølvsagt brukt og ikkje like fullkomment som førstemann sin, men likevel - prisen var mindre enn ein tiende del. Snakk om å gjere kupp. Eg ønsker meg Hans Wegner gyngestol og skammel. Dei er råfine syns eg :)

  Ha ei flott helg, klem

  SvarSlett
 4. Så fin og inspirerende blogg du har! Legger deg til min bloggliste med en gang;) De stolene er også en av mine favoritter:)

  SvarSlett
 5. Synes det er veldig inspirerende å se fra hjemmet til kreative mennesker. Det er noe med energien i arbeidsrom.....

  Håper dere har en solfylt søndag i København :o)

  SvarSlett
 6. der var d jammen mye inspirasjon å hente ja! takk for tipset:)

  SvarSlett