fredag, mars 13, 2009

Sødt & Blødt...

" Sødt & Blødt" av Lene Holme Samsøe har vært min favoritt strikkebok siden jeg fikk den. Med skjønne farger og lekkert strikk,er det vanskelig å ikke få lyst til å strikke noe. Denne gang var det prinsessa som så igjennom boka og "bestilte" denne søde sjælevarmeren. Den skulle være i nøyaktig samme farge,men med en stor blomst..Siden oppskriftene går bare opp til 3 år,så økte jeg maske antallet,noe som ble dessverre litt stort,men hun har den allefall i lang tid da :-)
Heklekantene har jeg funnet på selv, da jeg ikke fikk til oppskriftens kant (jeg er jo nybegynner i hekling) ,og rosen er jeg bare så utrolig stolt for at jeg fikk den til. Den fant jeg på en engelsk side og skjønte ikke noe av diagrammet (heter det det?),men fikk den til likevel på min nybegynner "feeling"..kniis..

Ha en riktig deilig weekend alle sammen og tusen,millioner takk for kommentarer og ros på mail! Utrolig koselig altså :-)

13 kommentarer:

 1. Did you knit that!!!! wahhh it is sooo sweet!!! I wish I could knit like you!!! Also the colourfully pillows and the little table you made are so beautiful!!!! I like the retro-patch stuff in a white painted room, that style looks very special:)... Have a great weekend,too!!! hugs *Marie*

  SvarSlett
 2. WAU ! Hvor er den flot. Du er da genialt dygtig til at strikke og hekle, virkelig flot :-)
  Og så er hun altså bare så sød og køn, din pige.

  I indlægget under her,blev jeg veldig inspireret af blomsten på væggen (det billede du har fra en bog), så jeg måtte bare lege copycat, og lave en der ligner meeeget på Andrea`s væg. Den skal jeg vise en dag. Også rigtig fint bord du har lavet, dejligt med farver og mønster. Patchwork-papiret har jeg også, det er så flot synes jeg.

  Kh Maria.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink du er. Jeg er veldig imponert dersom du er nybegynner..

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 4. Hei Katarina. Tusen takk for innlegget på bloggen min i går. Det reddet meg. Kom til å tenke på at min jobb PC har sikkerhet og brannmur mot internett. Og sannsynligvis gjorde det at jeg fikk feilmelding da jeg skulle se Leila på Landet. Nå i kveld brukte jeg min egen private PC, og da gikk alt fint.

  Likte godt det første programmet med jordbærsalat, jordbærmojhito og masse annet lekkert. Det får meg til å lengte etter sommer og landlig idyll.

  SvarSlett
 5. Så fin jakke du har laget...Og blomsten ble kjempefin...

  Ha en riktig fin lørdag fra drops=)

  SvarSlett
 6. Veldig søt og fin jakke !!

  SvarSlett
 7. Nydelig liten jakke på ei skjønn jente! Du er ei flink hekledame, det må jeg si ;)

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den plakaten som henger i bakgrunnen på det øverste bildet?

  SvarSlett
 8. nydeleg sjelevarner som veslesnuppa di kler kjempegodt :) skjønn farge på garnet du har brukt!

  SvarSlett
 9. Hei Sullandullandei: Den kjøpte jeg i en boghandler i Ordrup/Danmark:-) vet ikke hvor du kan få tak i den eller hvor den er i fra,men det var vist en kjent dansk "ett eller annet" som hadde lavet den:-)

  SvarSlett
 10. Helt nydelig!! Du er kjempeflink, og jenta ble sååå søt i den!! :)

  SvarSlett
 11. Så nydelig jakke og prinsesse! Du er jo kjempefink! Eg kosar meg ofte med å lese bloggen din - vakre fargar er du god på - i tillegg til mykje anna!!!!

  Du har inspirert meg til å gå i gang med nytt strikkeprosjekt... berre sjå... :o)

  SvarSlett
 12. Sikker på at du er nybegynner?;) ser virkelig ikke slik ut, åh hva du er flink!:) Skulle ønske jeg var like flink i alt jeg fant ut jeg skulle begynne med!

  Vet du, du burde virkelig starta en butikk!Hatt ett lite koslig lokale i køben sine smug, med egne laga klær! Jeg hadde så glatt tatt en weekend til køben bare for den butikken!

  SvarSlett
 13. Tusen takk anonym:-) Ja,jeg er sikker at jeg er nybegynner,men jeg elsker utfordringer..og vil kunne litt av det hele. Angående butikk..kniiis,hvem vet,så dukker det opp en her en gang:-)

  Til dere andre:Tusen,tusen takk for så koselige kommentarer:-)

  SvarSlett