onsdag, mars 11, 2009

Patchwork i barnehøyde..


For ett år tilbake begynte jeg å male bordet til prinsessa. Ett helt vanlig barnebord i tre fra Ikea. Det skulle være hvitt og romantisk...Men så ble jeg bare lei av å male (dere ser at jeg ikke kom så langt på bilde nr 2) og bordet ble stående i lang tid. Så plutselig en dag fikk jeg en ide....

Fra boka "Rum der Rykker"
Siden jeg elsker å se patchwork i interiørbladet og synes bare det er så flott, så ble dette resultatet av mitt lille prosjekt:
FØR:

EFTER:

Patchwork er en smuk kunst og det ble da altså min inspirasjon. Bordet er da lavet med litt juks. Dere kjenner sikkert igjen papiret fra House Doctor og dette brukte jeg på bordets flate,med hjelp av decoupageteknikk og derefter lakerte jeg den 3 ganger. Rundt hele bordet er det brukt forskjellige farger og jeg har bare brukt allmiderlig hobbylakk fra Panduro. Det holdt i masse vis:-) Stolene har jeg enda ikke gjort noe med,men det kommer vel..en dag.


Gjorde forresten ett kupp idag på selveste FØTEX (dansk supermarked) . Der hadde de utsalg på bøker og jeg kjøpte boka "Rum der rykker" for 10 kr som vanligvis koster 228 dkk !! Herligt og ufattelig billig!

10 kommentarer:

 1. God morgen i København!!
  Bordet ble superfint, jammen er du kreativ Katarina!!Tenker den lille frøkna koser seg ved bordet sitt!!
  Ha en fin dag, hilsen fra Anette

  SvarSlett
 2. Hei!Takk for hyggelig kommentar hos meg og fin omtale om nettbutikken min i din blogg!:)
  Bordet til din datter ble jo så stilig !Masse fine farger å la øynene hvile på.Blir spennende å følge med videre på bloggen din.:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig kult det ble! Har det papiret i butikken, også som servietter og har brukt det i flere småprosjekter, det er kjempestilig:) Og så morsomt med de forskjellige fargene.. tror rommet til jenta di kommer til å blir utrolig fint:)

  klem

  SvarSlett
 4. Åi..bordet ble kjempefint..
  Skikkelig annerledes..
  Så flink du er...Det er jo så gøy å gjøre slikt..
  Hilsen meg som droppet innom deg i dag. Drops=)

  SvarSlett
 5. så stilig bordet vart! tippar prinsessa vart strålande fornøyd med det :)
  fin torsdag til deg!

  SvarSlett
 6. Ja er det ikke rart...kunne vel ikke tenkt meg disse fargene og mønsterne for bare 3 år siden el no.. litt moro å gjøre det litt up to date da..blande litt moderne og stramt og litt retro...men ikke for mye da...
  *fnis*- *knis*.. (så søt du er da)...
  Klem fra drops=)

  SvarSlett
 7. hei vennen:)....Såååå fint det ble!!!:) tror flere enn deg får lyst å være kreativ ved synet av det bordet:)...

  Sender deg en GOOOO klemmmm fra meg, har tenkt på deg idag..loungemusikke n du sendte meg i fjor har snurret på cdspilleren, og da går jo tankene til københavn....

  smask til prinsessene:)

  SvarSlett
 8. Så kult og herlig fargerikt bordet ble. Noen ganger får man et lite puff bak og kommer igang igjen. Egentlig litt flaks at det sto uferdig, og godt at du kom på denne ideen. Takk for boktipset også. Den boken så helt herlig ut. Tipper nok at jeg ikke har så flaks og finner den til kr. 10,-.
  Jeg er veldig glad i danske interiør og livsstils bøker. De har en herlig atmosfære..

  SvarSlett
 9. Flinkast:) Søte vennen..du e så flink asså:) Imponert

  SvarSlett
 10. Hei.
  KOselig blogg du har, med mye fint. Blir nok å titte innom her flere ganger :)

  SvarSlett