tirsdag, mars 17, 2009

Gratis Hekle & Strikke inspirasjon

Etter masse leting efter den "perfekte" kant som er nevnt i en annen post,fant jeg en flott side med mange gratis oppskrifter på hekle og strikke inspirasjon. Blomsten ovenfor er den jeg har prøvd å hekle der i fra til prinsessa's sjælevarmer.


Siden finner du her
Du finner også en ordliste som forteller hva de forskjellige tegnene på diagrammene betyr og ved hjelp av garnstudio's ordliste (eng-norsk/dansk) så kan man oversette.Jeg ga dessverre opp å oversette,men du har kanskje bedre tålmodighet enn meg..kniiis...
Lykke til med prosjektet da og hygg deg.-)

7 kommentarer:

 1. Den blomsten var skikkelig fin! Den må æ prøve mæ på en dag.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tips!! Online boken er herved kjøpt for 35 NOK ;-)

  SvarSlett
 3. Super-dupert tips om den ordlista!
  Sat akkurat og lurte på om det ville gå å strikke etter engelsk oppskrift. No vart motet litt større! Takk for tips om Sandnes Garn - det skal undersøkast!
  Ha ein stålande dag!

  SvarSlett
 4. Hei du. Ja den siden bruker jeg også ganske mye. Er så greit å bare tilpasse maskeantallet etter garnet, når det står oppgitt så fint ;)
  Klem

  SvarSlett
 5. Dine blomster og sommerfugler, men æ ska ikke prøve mæ på noe oppskrift her iallfall...hehe! Nok å nyte bildene og heller få inspirasjon:) Du har laga så nydelig sjelevarmer til Ida...helt skjønn asså!
  Sende dæ også en STOOOOOOR klem:)

  SvarSlett
 6. Hei Katarina1

  Dette er første gangen jeg titter innom deg, og her var det masse lekkert!:) Masse inspirasjon og kreativitet! Og takk for tipset om heklesiden, en sånn har jeg lett etter.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. jeg hadde kjøpt sommerhuset bare for kaminen/peisen alene!! Den var helt fantastisk!

  SvarSlett