onsdag, februar 24, 2010

Leila’s nye bok sprer glede!!!

LEILAVAKER

Det har blitt mange matrelaterte innlegg i det siste ,men jeg håper dere syns det er inspirerende. I dag er jeg dessuten ekstra glad ,for jeg har akkurat funnet ut av at Leila Lindholm kommer med en ny bakebok i løpet av våren, å den heter for-  “One more slice” !!

Den forrige boka Piece of Cake som ble så utrolig populær, handlet jo mest om kaker, mens  One more Slice  kommer til å handle om brød,surdeiger,pizzaer & pasta. Åsså sidetallet da , det er er på hele 224 sider, så boka forhåpentlig fylt med masse spennende oppskrifter og utrolig lekre bilder,sånn som Leila er kjent for og sånn som vi elsker. Åh,hvor jeg gleder meg!! Blir herlig med litt Leila inspirasjon igjen, eller hva?

Klem fra Katarina

11 kommentarer:

 1. Herlig! Dette hadde ikke jeg fått med meg, veldig god nyhet : )
  Det har vært så stille fra henne siden hun fikk barn, håper hun snart er tilbake i rampelyset.

  Takk for tipset!

  SvarSlett
 2. Ville bare si tusen takk for tipset om boka "Made in France". Den var jo helt super, og så enkel og fintforklarende. Fikk masse inspirasjon til gaver nå :) Har laget et innlegg om den (bl.a.) på bloggen min, og linker tipset til deg, håper det er greit :)

  Ha en fin dag videre! Klem NinaB.

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Har litt problemer med å laste opp bilde, så derfor har jeg ikke fått publisert innlegget. Kan gi deg et lite vink når det er gjort :)

  ♥ NinaB

  SvarSlett
 4. Det var gode nyheter ja, takk for tipset :o)

  SvarSlett
 5. Kjør på med matinnlegg. Det er bare gøy med noe annet innimellom. Bloggingen kan bli litt for ensportet med bare interiør, iallefall synes jeg det. Takk for tips om ny Leila bok. Den skal jeg straks få kjøpt meg, må bare vente på lønningen først. Klem fra Minmill

  SvarSlett
 6. Den skal eg ha!!! Takk for tipset!

  SvarSlett
 7. Så gøy! Gleder meg til den kommer ut :-)

  SvarSlett
 8. tusen takk for titten. det er så deilig å komme innom en blogg fylt med masse inspirasjon og herlige bilder. denne må jeg følge! :D
  Ha en fin dag
  klem fra liten og stor

  SvarSlett
 9. Laila är en sån otrolig inspiration

  Klem
  Katarina

  SvarSlett
 10. har inte sett den boken tidigare.
  Gjorde hennes pizza med Chevré och fikon igår då jag hade tjejmiddag, så gott.
  Kram

  SvarSlett