lørdag, februar 13, 2010

Pastellfarger & smukke møbler

Jeg har så lyst på mer farver i huset og har tenkt meg å male denne pulten i en ny herlig farve. Bordet har jeg nå haft i 4 år og er super glad for det ,men tenker på å male det i en herlig pastell farve...
Men hva syns dere,pastellfarve eller fortsatt hvitt??
Se alle disse herlige fargene....Får lyst til å omgi meg med alle disse jeg.. Ikke skarpe farger, bare lekre sukkertøysfarger..
I dag har vi vært å kjøpt noen nye blomster til leiligheten og prinsessa valgte disse herlige Prydkålene. Jeg har også kjøpt par nye stoffer,for her planlegges det ett nytt syprosjekt og jeg håper jeg kommer i gang med det i aften, når prinsessa har lagt seg.
Ha en herlig aften alle sammen
Klem fra Katarina

15 kommentarer:

 1. Jeg må ærlig innrømme jeg er veldig forelsket i søte pasteller for tiden. Så malmalmal sier jeg ;-) hihi

  SvarSlett
 2. Jeg stemmer absolutt for pastellfarge!
  Ha en fortsatt fin helg
  Hilsen fra meg

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at pastellfarger kommer for fullt i år.
  Det er mange fine farger. JA, jeg ville malt!

  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Det er bare Minmill som er inne på et lite kveldsbesøk hos deg. Jeg har nettopp kommet hjem fra kino med noen venninner, og tar en liten bloggrunde før jeg logger av for kvelden. Jeg synes bordet ditt er flott med hvitmaling, men jeg er sikker på at det blir like fint med en pastellfarge.

  Jeg er veldig glad i lys turkisgrønn. Jeg fikk nettopp fatt i en fargekode som jeg kjøpte et lite spann av, og laget en liten fargeprøve på en pinne. Så nå må jeg bare finne noe jeg kan male. Jeg har en gammel slitt krakk som jeg tenkte kunne være prøvekanin.

  Ønsker deg en flott lørdagskveld videre, selv om det ikke er så mye igjen av den, og god Valentines/Morsdag og Fastelavnsdag i morgen. :-)

  Klem Minmill

  SvarSlett
 5. Jeg får helt vårfornemmelser av de nydelige blonstene - som jeg aldri har sette før. Kjempespennende!! Lyse grønne blomster til hvitt er jo bare supervårlig:-) Kanskje fordi det minner om snøklokker...?

  SvarSlett
 6. Hei. Veldig flott pult. Tror den hadde blitt fin i en sart pastellfarge også, en lys blåtone kanskje? Mulig du finner noe her: http://www.kulor.no/slik-bor-vi/kuloer-presenterer-bloggernes-farger-article571-149.html

  SvarSlett
 7. Pulten din blir sikkert nydelig i pastell. Lilla eller mintgrønn kanskje?

  SvarSlett
 8. Jeg stemmer i og sier mal, mal.
  Den blir sikkert nydelig i en lys pastell, turkis/lys blå kanskje?
  Og blir den ikke vakker, er det jo bare å svinge malekosten en gang til.
  Lykke til!

  SvarSlett
 9. Hei, så fin blogg du har! Alle de nydelige fargene. Jeg liker de alle. Du har det så fint og lyst at jeg tror det kan bli lekkert med en pastellfarge på den. Den er helt klart veldig fin i hvitt også men jeg tror ikke du vil angre :-)

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg stemmer selvfølgelig på pastell ;)

  SvarSlett
 11. Pastellfarver er så skjønne......de lyse.....jeg ville ha malt...når du er lei...kan du male hvitt igjen:)
  ha en fin dag i Køben...
  klemklem

  SvarSlett
 12. Har netop fundet vej til din skønne skønne blog, hvor er den dog inspirerende, vil helt sikkert kigge forbi igen.
  Kærligst Gitte

  SvarSlett
 13. Pastell, lys blå/turkis kom også i mine tanker! Uansett, det kommer helt sikkert til å bli fint hvilken farge du nå enn velger - og blir det feil - er det jo bare å male en runde til! Kanskje knall gul?!

  Lykke til!

  Monica

  SvarSlett
 14. Bordet ditt er lekkert som det er, men vert nok nydeleg i ein pastellfarge òg! Fargekartet du viser er utruleg fint! Er det ein dansk malingsprodusent som har laga det, tru?

  Ha ei god veke! :)

  SvarSlett
 15. Heisann snuppa.
  Æ e enig, MAL!
  men æ ville ha hadd en pastell som ikkje stikk sæ for mye ut, mtp resten av møblan du har i leiligheta. Æ ville hadd en lys blå eller creme pastell. Lys blå, fordi æ syns du e så fin i blå og kler det!
  Og creme/eggeskall fordi det rett og slett e fint i pastell... Og om du skal ha stolen i den fargen du har der, og med tanke på fargen på sofen og spisebordet pluss den der med kjøleskapet i, så ville æ valgt en farge som e i creme/eggeskall eller der om kring... så det ikkje blir for mange forskjellige farga i leiligheta, det kan bli urolig....
  eller nåkka sånt.....

  SvarSlett